Bloggtips : Bättre bilder-bättre blogg

Ju bättre bilder man har ju bättre blir bloggen , så därför tycker jag att det är viktigt att redigera sina bilder . Nu menar jag inte att man ska redigera sin hy eller sånt för sånt är ju jätte svårt och onödigt men att man kan redigera ljuset och fördjupa färgerna i sina bilder som på tex. ett vanligt träd eller en bild på ett smycke . Ni ska nu få se några före och efter bilder som jag har redigerat !
Och här har jag gjort så jag har lagt ihop dessa bilder så ni ska se ännu bättre skillnaden så det ser ut som att jag har redigerat bara halva bilden. Ni delen längre till vänster är inte redigerad och bilden längre till höger är redigerad och har fått en mycket finare röd färg och skärpan är bättre.
Man behöver alltså inte en riktigt bra kamera för att ha fina bilder för man kan ju redigera skärpan och färgerna och sånt . Programet som jag använder heter Photoscape . När man har ett nytt redigeringsprogram är det bara att testa sig fram . Jag brukar då ta en testbild så testar jag de olika funktionerna i programmet så jag sedan vet hur jag ska använda det .

Kommentarer
Postat av: VELLE

sv; oj förlåt, ja såg din kommentar nu först av någon konstig anledning! men klänningen beställde jag från nelly! :) varifrån är du sådär btw?!:D

2011-06-16 @ 14:31:59
URL: http://velles.blogg.se/
Postat av: velle

ja okej, tyckt ja känd igen en massa närpesbrudar på dina bilder! :D fiin blogg har duå!

2011-06-16 @ 14:45:29
URL: http://velles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0