Yesterday and today .

| Postat i: Vardag
3
Gårdagen blev inte så tråkig för jag fic ett samtal av Duc att han och Marcus var hos mig snart , så jag åkte ut och körde med dem. Först till teboil där vi träffade några andra och sen till R-kiosken och hyrde en film. Så kom de två till mig så tittade vi filmen , fast vi förstod inte så mycket av den hehe. Så åkte de hem ungefär kvart före 11 :)
Idag åkte jag och Felicia till gymmet och gymmade där i lite mer än 1 timme och sen till solariet. Sen 8 tiden vandrade vi in till Näsby och ringde till Amanda och Serena så var vi med dem , köpte mudcake och åt men orkade inte med allt så det gick Serena och Felicia med till ... hehe ;) Så kom Duc och Filip så var vi me dem och några andra vid centralplanen och spelade typ fotboll och sånt och jag kom just hem :)
Haha gammal bild från smidjan :)

Gymmet !

| Postat i: Vardag
0

Ska till gymmet idag med Felicia och så kanske en till :)


Och har redan bytt om till gymkläder som ni ser här , fast jag ska dit först halv 6 :)
Cause we might not get tomorrow ;)

| Postat i: Vardag
0
Sitter och lyssnar på musik nu och har ingenting att göra så tänkte slänga in några bilder :)
Jaa såhär ser jag ut just nu , trött !
Sådär btw så nu har vi 4 skoldagar kvar så är det sommarlov , nice nice.

New in my closet !

| Postat i: Outfit
0
Ska visa vad jag köpte igår ! ;)
Denna shortsdräkt.
Denna topp och midjehögashorts.
Och såhär ser de ut därbak :)
Denna bustier/linne :)
Dessa pärlörhängen.
Och vanliga svarta tights.
Japp det var allt plus några småsaker som underkläder och sånt (:

Helgeen ;)

| Postat i: Fest/Helg
0
Fredagen :
Ska berätta lite om helgen ! Igår kom D till mig kl 7 ungefär så satt vi bara och var på datorn och sånt och bara chillade tills kl 9 ungefär . Då vi bestämde oss för att åka ut och köra i regnet med hans vespa . Åkte först och tankade till Teboil och sen skulle vi till Pjelax och köra . Åkte via smidjan för att se hur ruttet ställe det har blivit haha! Och vi var helt genomblöta så vi åkte till Serena och värmde oss . Sen åkte vi in mot Näsby tillbaks kl 12 ungefär :)
Lördagen (idag) :

Var och shoppade (visar imorgon vad jag köpte) . Sen när jag kom hem ringde D och sa att de var hos en kille med några andra personer också , så åkte jag och Felicia till honom . Var och körde till TB ett varv och sen via R-kiosken och hyrde en film The grunge 3 som var jätte äcklig och läskig ! Så chillade vi sen och sånt , kom hem 12 ungefär och nu sitter jag här med Felicia och är lite saaaadfaces fö vi ville inte hem :(( Men gonatt nu !

Bara en gammal bild på Felicia , Amanda och jag .
Svar på frågestunden :)

| Postat i: Q/A
2
Anonym om Frågestund:
Har du varit kär eller är kär just nu ? Mmm .
Var köper du mest kläder ? Veromoda , VILA , H&M.
anna om Frågestund:
Hur lång e du? Jag är 1,64cm ungefär
Hur mycket väger du? cirka 45
Hur ofta tränar du? Hmm , inte så jätte ofta längre :)
Är du duktig i skolan? Eeh , har iallafall bara en 7a på betyget och resten 8or och 9or.
Har du något husdjur? Jo 2 Katter .
Varför skriver du inte ut hela namn? ;)) Jag vet inte riktigt , men de personer jag skriver om vill kanske inte att alla ska veta vad de gör om helgerna och så , och ibland så orkar jag inte haha.


Ida om Frågestund:
de e jätte snygg,hur gör du fö att få honde fleeton tenn i pannluggin som du hadd på bild i förra inlägge ? Jag kan göra ett enskilt inlägg om det.


Anonym (: om Frågestund:
Visa din favorit:
Klänning
Skor
Väska
Byxor
Skjorta/tröjja
Tack så jätte mkt för svar :) Ja det kan jag göra , men jag gör ett enskilt inlägg om det :)
Lisa om Frågestund:
Va vill du ha fö yrkei framtiden ? (: Jag vet inte riktigt längre , läkare skulle vara kul men också frisör . Stylist skulle jag också hemskt gärna vilja bli :)
Vis dina favorit plagg ! ;) Japp i ett inlägg.
5 stycken favorit låtar ! :) Inna-Sun is up , Give me everything tonight ... jag kommer inte på några fler just nu haha :D
Va vill du gör i sommar ? SOLA , bada , vara med mina vänner , resa någonstans .
Va e dina mål i livet? :D Hmm.. en sak som kanske inte kan uppfyllas för jag bor i lilla Närpes i lilla Finland :/


Anonym om Frågestund:
Tror du på Gud? Hmm , ganska svår fråga . Men iallafall så tror jag inte att allt är slut när man dör jag tror nog att man kommer någonstans :)


Sara om Frågestund:
hmm.. va har du fö framtidsplaner? :) Iallfall flytta från Finland :)
& väli 5 saker som du vill jier i såmar! :) Sola , Bada , Bli bruun , Vara med mina vänner , Härliga sommarkvällar med mina närmsta :)


Uppdatering: Jag vet inte varför inte hela texten syns , ska se vad jag kan göra åt det :)

Fotograferingen .

| Postat i: Outfit
6
Nu ska ni få några bilder till från fotograferingen :)
Japp där var några ! :D

Louis vuitton .

| Postat i: Outfit
1Jag vill ha dedär översta solglasögonen , de guldiga och svarta .
De är så fina , ska se var man kan hitta ett par såna .


Skolan flyter på .. :)

| Postat i: Vardag
0
Har suttit och läst på på prov nu en stund så tar en paus från det nu .
Dagen har flytit på som vanligt , varit ganska rolig dag.. de mesta dagarna är roliga nu eftersom vi kollar film på typ alla timmar och i vissa ämnen har vi tillochmed lämnat in böckerna . Och på vissa timmar spelar vi spel och så.
Det känns också jätte skönt att vi har sista provet imorgon . Sista provet i 7an , YES säger jag bara !
Vi har alltså bara 5 skoldagar kvar så är det sommarlov , jag räknar ju inte med helgarna då utan bara skoldagarna. Och på nästa Torsdag så är vi lediga för då är det ju kristihimmelsfärd.
Tänkte bjuda på en osminkad bilder från igår kväll.
Haha i min sköööna badrock !

Fotografering.

| Postat i: Vardag
4

Smakprov.
Dagens

| Postat i: Outfit
0

A drop in the ocean a change in the weather i was praying that you and me might end up together

| Postat i:
1
Good song with good text !

True words , huh ?

| Postat i: Vardag
1And then there are the happy ones ...
Kom just hem.

| Postat i: Vardag
0
Åkte in till centralplan och träffa Amanda och Serena. Sen mötte vi upp M och D och satt i M´s moppebil och värmde oss en stund och sen åkte vi efter D´s vespa och körde med den lite och tankade och sånt.
Sen körde Serena och Amanda runt lite . Så jag låg i bakluckan i moppe bilen och körde runt med D och M då en stund. Sen skjutsade de hem mig redan 9 alltså för en stund sedan. Ska gå i duschen och läsa lite på prov .
Har huvudvärk också så ska väl gå efter en tablett nu.
Min gudmor är också här som jag inte träffat på länge så ska vel vara lite social också :)
Hade ingen bild som passade nu så det fick bli denna gamla på mig , Serena , Sara, Amanda , Felicia och Linnea :)

Livsvägar och siffer mystik.

| Postat i: Vardag
1
Läste på en blogg att hon hade prövat räkna ut sin livsväg och att det stämde totalt . Så jag tänkte nu också prova och konstigt nog så stämde det :O Min livsväg är 8.
Det är ganska invecklat att räkna ut det men sök på nätet "räkna ut sin livsväg" eller liknande så kommer det säkert någonting hur ni ska göra.

Numerologi - nummer åtta - Måluppfyllaren

Inriktning: Att lära sig sätta upp mål.
Möjligheter: Att bli oberoende.
Nyckelord: Ambitiös. Kraftfull. Filantrop (välgörare). Pålitlig. Oberoende. Materialistisk. Girig. Hänsynslös.

Positivt:
På den här livsvägen finns kampglädje och maktlystnad. Åttor är starka och uthålliga och kan vid behov bli hänsynslösa. De är dynamiska och har stor självtillit. De ogillar att vara i beroendeställning och att sträva efter självständighet är viktigt för dem. Deras ambition och behov av att balansera materiella och andliga ting mot varandra gör att de under hela livet sätter upp ständigt nya mål. Åttan är ett kraftfullt och självsäkert tal som sakta men säkert arbetar mot sitt mål. En åtta arbetar hårt och är en utmärkt organisatör vilket gör att arbetet ofta kommer att betyda mera än hemmet. Åttan är ytterligheternas tal: vinna eller försvinna! Åttor vill helst ta sig bra ut; det yttre är viktigt. De gör lätt ett skrämmande intryck på andra. Ofta har de en speciell talang för sport och idrott. Välbalanserade åttor är filantroper och tycker om att hjälpa andra, men när det väl är gjort bör hjälptagaren klara sig på egen hand. Detta tal fungerar bra i affärslivet där självförtroendet och styrkan kan få glänsa. Åttor har det inte alltid lätt här i livet; de får arbeta hårt för sin framgång.

Negativt
: Åttor blir lätt frustrerade. De kan försumma sina närmaste och är inte alltid till sin fördel på hemmaplan. När de blir giriga och överambitiösa går det dem inte längre väl i händer.

Japp! Det är nästa läskigt att det stämmer så bra . Det jag har gjort med fet stil är det som jag tycker stämmer mest.
Från en annan källa !
Nyckelord: Balans, harmoni, styrka, effektivitet, organisation.
Väg: Du är i allmänhet en stark och självständig person som är beredd att kämpa hårt för att nå dina mål så väl i arbete som t.ex. i någon sport. Du kan till och med bete dig något hänsynslöst för att nå dit du vill. Du är mycket ambitiös, effektiv och litar mycket på din egen förmåga.
Den yttersta meningen med strävandet bör ligga utanför den materiella tillfredsställelsen, men uteslut den inte. Här finns ofta ett uttalat intresse för konst och skapelse. Du har en girighet som få och är inte rädd att gå din egen väg. Att hjälpa människor är något som du gärna gör eftersom du vill att andra också skall bli lika självständig som du själv är. Ibland kan du uppfattas som ytlig då du tycker att utseendet spelar stor roll. Du har även lätt att bli frustrerad och bör nog fråga dig själv varför. Tarmar och blåsa kan vara utsatta och ditt intensiva liv kan leda till migrän och nervösa magbesvär. Motionera och lär dig att koppla av på ett sätt som passar dig. Öppna verksamhetsfält: Alla områden som rör organisation och stora företag, ja överallt där ambition kan sättas in i stor skala och med kraft.
Creepy !

Lite bilder från nupåsistatiden :D

| Postat i: Vardag
1
Japp tänkte bara lägga ut några bilder från sista tiden nu :)
På natten halv 1 när jag skulle åka till staffet karnevalen.
Från Felicias blogg ! Kl 4 på natten då vi skulle åka till Åland. Mycket saker skulle vi ha med haha.
Osminkad och nyvaken haha :D
Och Felicia där och vår hejaklack !
PS . Kom ihåg att fråga något i frågestunde längre ner.

Sun is up

| Postat i:
0

Frågestund

| Postat i: Vardag
10
Japp nu ska jag ha frågestund ! Så nu tycker jag att allihopa ska fråga något när ni nu har chansen att fråga vadsomhelst ! :)) Ni har tid på er att fråga enda tills fredag då jag kommer svara på allt.

Staffetkarnevalen var kul :D

| Postat i: Vardag
1
Staffetkarnevalen var jätte kul ! Kom till Hesa kl 6 och stod och slåsste med de andra hejaklackarna för allihopa ville in först haha. Började känna lite nya människor i samband med all trängles också ;)
Hinner inte blogga så mycket nu men senare !
Bild från i vintrast !

Staffetkarneval

| Postat i: Vardag
0

Inatt kl 1 ska jag vara vid simhallen för då åker vi till Hesa med hejarklacken och hejar på de som är där och springer från vår skola. Har övat till det nu de 2 sista timmarna ute i solen :D

Idag på huslig fick vi kombinera en egen middag så vi fick säga vad Johanna (vår lärare) skulle köpa för ingridienser så fick vi laga det . Min grupp gjorde tacotallrik och som efterrätt chokladmousse.
Vi var utan lärare nästan hela de 2 timmarna också så det var roligt hehe ;)

Ska börja packa nu och duscha och göra mig i ordning och se om jag alls hinner sova innan vi ska åka :)
Kommer hem lördagsnatten så jag bloggar på söndag.


I made an own one .

| Postat i: Vardag
4
Weheartit.com

| Postat i: Vardag
0
Åker till skolan.

| Postat i: Vardag
1
Ska åka till skolan nu till halv 1 för nu har jag fått medicin så mår mycket bättre nu så ska skriva prov och sen var i skolan de andra timmarna också så det blir 3 timmars skoldag.
Och sen efteråt ska jag till frisören :D
Visar bilder senare ikväll hur mitt hår blir .

Vill ha sommar nu nu nu nu nu !

| Postat i: Vardag
0
Aah jag bara tänker på sommar hela tiden nu , haha !
Längtar tillbaks till Grekland , är riktigt sugen på buffen där på hotellet och värmen och allt .
Haha ett inlägg fullt med mat. Jag minn iallafall att jag gick runt och tog kort på alla mat jag tycket såg fin ut , fast jag inte åt så mycket av allt för jag är ganska kräsen med mat så jag äter inte sånt jag inte gillar. Men alla efterrätter åt jag iallafalla haha :D

Hemma-Sjuk-Dag

| Postat i: Vardag
0
Tänkte åka till skolan idag , men när jag vaknade var jag sjuk ännu.
Ska efter medicin sen så ska jag kanske åka till skolan sista timmen och skriva religionsprov som jag egentligen skulle ha haft igår men då var jag ännu sjukare.
Har klipptid idag också så hoppas jag kan åka på det också efter att jag har varit via skolan och skrivit provet.
Har engelska prov imorgon så ska läsa på det idag också.
Haha ! Före åland jag och Felicia skulle se om vi rymdes i samma ONEPIECE xD

Veronica maggio - Snälla bli min

| Postat i:
3
Har inte tröttnat på denna låt ännu fast jag lyssnat på den jätte mycket hehe. Men den är så fin :)

Min klänning har ju kommit.

| Postat i: Outfit
5

Tror jag har glömt att sagt att min klänning som jag beställt från nelly.com har kommit för ganska längesen .


Och den passade perfekt ! Hoppas bara att ingen annan har samma på avslutningen nu då :)

Och mina skor som jag ska ha till denna klänning har också kommit för ganska längesen. 

Uppdatering: Inte för att det skulle göra så mycket om man har samma såklart ! :)

Old times .

| Postat i: Vardag
0

Nu ska ni få se mer gamla bilder.


Jag och Felicia 2010


Jag 2010


Jag 2010


Jag på gymmet 2010


Jag 2 år sen när jag fyllde 12 år (2009)


Jag i slutet av 2009 när jag gick på kryckor för andra gången.

Japp det var det ! ganska kul att kolla igenom sina gamla bilder :))


Change

| Postat i: Vardag
0


sommaren 2010
1 års skillnad på dessa två bilder.
Tycker bara att tiden går så fort om 2 veckor har jag gått ut 7an och börjar 8an.
7an är den klass som gått fortast av alla hittills , tycker det var just jag började 7an
men plötsligt står man här och har bara 2veckor kvar av 7an . Har ju hela sommaren innan 8an nu också
... jag minns förra sommaren väntade man nästan att sommaren skulle ta slut så man fick börja högstadiet haha.
Men denna sommar vill jag ska vara hur länge somhelst . Jag tror denna sommar kommer bli toppen.
Har fått så många nya vänner detta år helt nytt gäng som är så jätte härligt .
Har hänt ganska mycket detta år faktiskt , det är så mycket som har ändrats , ändrats till det bättre faktiskt.
____________________________________________________________________________________________

Till en annan sak så igår åkte jag hem tidigt från hejaklacken för jag fick först ont i magen men sen typ i närheten av hjärtat så tänkte jag också spy där. Men jag åkte hem då.
Är hemma från skolan idag för har ännu ont så.
Ska spendera dagen med att läsa på religionsprov .


Lite bilder från Åland.

| Postat i: Fest/Helg
0

Tog faktiskt inte så många bilder i Åland , när man har roligt hinner man inte men några blev det.

Åland !

| Postat i: Fest/Helg
3

Det har varit jätte jätte kul i Åland ! :D
Har så mycket jag skulle kunna berätta men måste läsa på prov så hinner inte så mycket nu .
Har iallafall besökt Mariebad , Spelat golf och uppträtt och suttit uppe vakna för nätterna , smitit ut med Cecce , Petter och Rasmus. Och haft jätte kul .
Resan hem var vi trötta ibland och ibland jätte pigga haha.
Jag och Celine var inte på skratthumör... några minuter efter ligger vi på golvet i ABC och skrattar så vi inte kan andas haha.
Träffat nytt folk i hissar m.m. haha :D

Tack till allihopa som har gjort denna resa så rolig ♥

Bilder kommer imorgon !


Åland.

| Postat i: Vardag
0
Har glömt att säga att jag ska till Åland inatt kl 4 med drillorna så kommer inte att blogga nu före söndag
ska ha med kameran så på måndag kommer säkert en bildbomb!

Same shorts different oufits .

| Postat i: Outfit
5


(Detta hade jag på mig idag , plus svarta strumpbyxor)


Och btw så är det här en klänning igentligen som ni ser på denna bild , fodralklänning.


Aaaw ! Detta måste ses !

| Postat i: Tips
0Som sommar :)

| Postat i: Vardag
0

Idag hart det varit som sommar ute ! :D
I skolan på håltimmen solade vi ute och lyssnade på musik. Och man behövde bara linne och shorts idag
så varmt var det , och när jag åkte vespa hade jag också bara ett linne.

När jag kom hem gick jag ut på verandan och solade som vanligt , hihi !
Sen och drilla och sen till parken och sola lite till.

Nu ska ni få lite bilder från när jag var till Rhodos sommaren 2010.


Vad liten jag var !


haha!
Kuopio bilder (del 2)

| Postat i: Vardag
3
Svar på fråga!

| Postat i: Tips
1

Anonym om Lördag .:

hur får du ditt hår så volymigt? vika produkter använder du? :)

Jag tuperar det innifrån roten sektion för sektion och sprejar varje sektion underifrån , ibland använder jag också volumemaster men inte så ofta längre .
Och mitt sprej då som jag använder är ju Bedhead som jag har visat förut!

Ni får jätte gärna fråga mig saker om ni undrar något :)


Proov proov proov

| Postat i: Vardag
0
Har 3 prov denna vecka så hinner inte göra så många inlägg om dagen.
Men har ganska stor provläsnings motivation faktiskt för jag har ett mål som jag måste nå.
Så får jag en belöning om det går bra i demhär sista proven iår nu (6st prov kvar) .
Beata du vet varför det måste gå bra ;)
Och så sista betyget i 7an vill jag ju vara nöjd med också så ska plugga duktigt nu !
Bjuder på 3 bilder på mig utan smink igen från igår kväll.
Ha det bäst !

I just wanna make you sweat

| Postat i:
0
Denna sång har gått på repeat nu så går inte mer på spotify , blää !
Men iallafall så är de en braa låt.

Hoppbilder :D

| Postat i: Vardag
1
Tog hoppbilder idag när vi var ute och solade , höhö !
Haha !
:D
Jepp dedär var några :D Visst ser det somrigt ut.

Dagens outfit.

| Postat i: Outfit
1
Närmare titt på linnet !
Kör på isblåa smycken idag , för att vara lite somrig ;)


Och osminkad ! ( Ser ni att jag har blivit brun idag ? Jag har suttit ute i bikini och solat idag :D)


Beställt klipptid !

| Postat i: Skönhet
0

Den 18 maj ska jag och klippa och slinga håret (ljusa slingor).
Är ungefär 2 månader nu sen jag var sist till frisören så det känns behövlit !
Iallafall så klipper jag mig hos Gun&Gunilla , men det är Emma Linton som klipper mig .


Denna färg skulle jag vilja ha , men ska nog bara slinga mitt för det är redan ganska så ljust så .


Saturday night !

| Postat i: Fest/Helg
0

Igår efter att jag varit till K-stad åkte vi in till Näsby , därifrån gick jag till D där var det några andra också.
Så kom det fler personer lite då och då :)
Orkar inte berätta så mycket mer om gårdagen , men den var nog bra .

Idag ska jag och äta pizza kl 1 . och sen vet jag inte vad jag ska göra .


Bild jag aldrig lagt upp förut !


Kvällens outfit.

| Postat i: Outfit
0

Japp detta ska jag ha på mig ikväll . (Spegeln är smutsig jag vet, det är Linas höhö)


Lördag .

| Postat i: Fest/Helg
3

Ska till K-stad idag klockan 5 och uppträda med drillorna i Kristinesstadshallen .
Kommer hem därifrån lite före 9 ungefär och då ska jag ut . Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll , men någonting iallafall. Måste se med de andra om de har några planer.

Igår var jag bara ut i Näsby , åkte hem fort och gick och la mig och tittade på tv och smsade lite och sånt.


Och såhär ser jag ut just nu , vet inte vad jag ska ha på mig ikväll så därför har jag min badrock ännu :)


Och en till bild !
New in my closet

| Postat i: Outfit
1

Köpte en ny bikini idag i Vasa . Ville ha en rosa eller en vit och jag hittade en rosa :D


Morning bloggen ;)

| Postat i: Vardag
1
Sitter här nu och är helt klar och väntar på skjutsen till Simhallen .
Ingen skola idag utan idag åker vi med drillorna först till oravais och uppträder och sedan till Vasa och shoppa      (fast jag ska inte shoppa har jag bestämt).
Sen ikväll har vi drillövning igen som slutar först kl 21.00 så får se om jag hittar på något efter .
Hade ingen bild som passar till just detta inlägg så det får bli en på Lina och mig !

Mera bilder .

| Postat i: Vardag
1


Glädje !


Hah an ass in the background .

(Linnea har tagit bilderna, ni hittar hennes blogg under länkarna)

Bilder från Kuopio

| Postat i: Vardag
0


 Haha!


Vi skulle hitta en lättare väg till mässan ,höhö ! Men så kom en mur.


Några sekunder efter kom en gubbe och ropade åt oss :O


*Beställd*

| Postat i: Outfit
1

Igår beställde jag en avslutningsklänning!


Denna blev det . Visst söt ?


Godmorgon !

| Postat i: Vardag
3
Är färdig fixad och allt nu så medan jag väntar på att Lina ska bli klar tänkte jag slänga in ett litet blogg
inlägg . Men jag hinner inte lägga in bilderna från går nu , utan det gör jag sedan idag.
Men iallafall så var gårdagen jätte rolig det var soligt och varmt så Amanda , Linnea , Felicia och jag satt mest på en kulle och solade och lyssnade på musik och hade kul.
Var också och åt till Hesburger !
Det var mycket roligare än jag trodde det skulle vara att vara där på Taitaja för vi var ju inte direkt så mycket inomhus vi 4 , bara när vår skola tävlade en gång tittade vi nog på lite.
Vi fotograferade MYCKET så senare idag blir det säkert många bilder .
Random bild på mig !

Bloglovin.

| Postat i: Vardag
0

Är medlem på bloglovin nu !
Så om ni skrollar ner lite och tittar under länka så har jag en bloglovin "knapp" klicka där om ni vill börja följa min blogg där. Det skulle verkligen uppskattas .Som denna ovan ser den ut , gå nu till känkar och klicka på den.
Kuopio

| Postat i: Vardag
4

Kl 4 inaqtt går bussen till Kuopio så ska stiga upp halv 4 tror jag och fixa mig i bussen .
Har redan sovit i kanske 1 timme jag var så trött , ska kanske till Linnea och sova för
hon skall också till kuopio så vi åker kanske tillsammns till bussen då.


Jag för några veckor sen !

Btw så har jag några nya länkar tillexempel till Fanny som har skaffat blogg så ni kan
ju titta in hos henne .


Makeup

| Postat i: Skönhet
2

Tänkte visa vad som döljer sig i min hellokitty sminkväska ! Yes hellokitty haha :DSpray
Mitt bedheadspray såklart !

Deodorant
Deodorant


Foundation och en såkallad rougestick


Mineral foundation


Mina maskaror och ögonfransböjare , brist på maskara har jag iallafall inte !


Tuperingskammar


Nagellack


En till ögonfransböjare


Ögonskugga , Eyeliner och kajal i Brun , svart och vit .


Läppomada,läppglans & ögonskuggsborste .


Smycken.


Rougeborste och läppbalsam.


Shampo


Hårspännen och lipprimer.


Valborgsbilder

| Postat i: Fest/Helg
2

För er skull så tänker jag nog lägga upp bilder idag för det !
Tog inte alls många men några iallafall.


Det var bara bilder från väldigt tidigt på kvällen när folk inte hade kommit ännu , senare
när folket kom så hann jag inte ta några bilder för då hade vi fullt upp hela tiden ;)


Trött

| Postat i: Vardag
0

Är jätte trött idag och känner mig nästan sjuk , men får hoppas att jag inte blir sjuk för på Onsdag
ska jag och några andra ur klassen till Kuopio och titta på de som är me di Tajtaja och så har jag prov
imorgon som jag inte heller kan missa.
Har iallafall sovit i ungefär 1½ timme sen jag kom hem så hoppas jag blir piggare och
orkr läsa på prov nu då snart.

Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder från Valborg idag men får se om jag har ork och tid
annars blir det imorgon !


Valborg !

| Postat i: Fest/Helg
1

Var en jätte braa valborg nog , träffade nytt jätte trevligt folk och hade kuul !

Jag är så trött så jag orkar inte skriva mer nu , för ha drillat hela dagen i Vasa och i Närpes .

Bilder kommer senare eller imorgon .