Livsvägar och siffer mystik.

Läste på en blogg att hon hade prövat räkna ut sin livsväg och att det stämde totalt . Så jag tänkte nu också prova och konstigt nog så stämde det :O Min livsväg är 8.
Det är ganska invecklat att räkna ut det men sök på nätet "räkna ut sin livsväg" eller liknande så kommer det säkert någonting hur ni ska göra.

Numerologi - nummer åtta - Måluppfyllaren

Inriktning: Att lära sig sätta upp mål.
Möjligheter: Att bli oberoende.
Nyckelord: Ambitiös. Kraftfull. Filantrop (välgörare). Pålitlig. Oberoende. Materialistisk. Girig. Hänsynslös.

Positivt:
På den här livsvägen finns kampglädje och maktlystnad. Åttor är starka och uthålliga och kan vid behov bli hänsynslösa. De är dynamiska och har stor självtillit. De ogillar att vara i beroendeställning och att sträva efter självständighet är viktigt för dem. Deras ambition och behov av att balansera materiella och andliga ting mot varandra gör att de under hela livet sätter upp ständigt nya mål. Åttan är ett kraftfullt och självsäkert tal som sakta men säkert arbetar mot sitt mål. En åtta arbetar hårt och är en utmärkt organisatör vilket gör att arbetet ofta kommer att betyda mera än hemmet. Åttan är ytterligheternas tal: vinna eller försvinna! Åttor vill helst ta sig bra ut; det yttre är viktigt. De gör lätt ett skrämmande intryck på andra. Ofta har de en speciell talang för sport och idrott. Välbalanserade åttor är filantroper och tycker om att hjälpa andra, men när det väl är gjort bör hjälptagaren klara sig på egen hand. Detta tal fungerar bra i affärslivet där självförtroendet och styrkan kan få glänsa. Åttor har det inte alltid lätt här i livet; de får arbeta hårt för sin framgång.

Negativt
: Åttor blir lätt frustrerade. De kan försumma sina närmaste och är inte alltid till sin fördel på hemmaplan. När de blir giriga och överambitiösa går det dem inte längre väl i händer.

Japp! Det är nästa läskigt att det stämmer så bra . Det jag har gjort med fet stil är det som jag tycker stämmer mest.
Från en annan källa !
Nyckelord: Balans, harmoni, styrka, effektivitet, organisation.
Väg: Du är i allmänhet en stark och självständig person som är beredd att kämpa hårt för att nå dina mål så väl i arbete som t.ex. i någon sport. Du kan till och med bete dig något hänsynslöst för att nå dit du vill. Du är mycket ambitiös, effektiv och litar mycket på din egen förmåga.
Den yttersta meningen med strävandet bör ligga utanför den materiella tillfredsställelsen, men uteslut den inte. Här finns ofta ett uttalat intresse för konst och skapelse. Du har en girighet som få och är inte rädd att gå din egen väg. Att hjälpa människor är något som du gärna gör eftersom du vill att andra också skall bli lika självständig som du själv är. Ibland kan du uppfattas som ytlig då du tycker att utseendet spelar stor roll. Du har även lätt att bli frustrerad och bör nog fråga dig själv varför. Tarmar och blåsa kan vara utsatta och ditt intensiva liv kan leda till migrän och nervösa magbesvär. Motionera och lär dig att koppla av på ett sätt som passar dig. Öppna verksamhetsfält: Alla områden som rör organisation och stora företag, ja överallt där ambition kan sättas in i stor skala och med kraft.
Creepy !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det där är såå Frida!

2011-05-24 @ 11:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0