En sak jag stör mig på

Jag stör mig väldigt mycket på såna där frågor som finns på facebook typ hur månag syskon man har så ska man kryssa i 1 2 3 4 osv.. Men ÄNDÅ så ibland ser jag en såndär fråga som jag likson måste svara på en hur vanlig fråga som helst. Som idag såg jag: Vilken klass går du i? Så kollade jag liksom vem som hade svarat vad osv. Så var jag tvungen att svar på den och kryssa i Klass F då som jag går i. Fast jag finner det otroligt störande med såna där frågor!
Sen tycker jag det är ännu mera störande med sånadär "lägg detta på din logg" och kedjebrev på facebook såna där som tillexempel "sätt detta på din logg inom 10min annars dör du imorgon". Förstår liksom inte om folk tror på sånr när det faktiskt lägger upp det på sin logg. Också såna där som man ska lägga upp på andras loggar som kan vara ganska gulligt nog i och för sig ,men jag själv orkar liksom inte skicka tillbaks såna och bombadera facebook med sånt.


Kommentarer
Postat av: fanny wikström'

Hej sötis!

Nu har jag skaffat ny blogg med ny fräsch design och massa nytt! Kommer köra stenhårt på denna blogg! Men statistiken har gått ner rejält sen jag bytte, så behöver lite hjälp på traven, skulle va superkul om du ville kolla in min blogg lite snabbt?

Ha en bra fredag, kram!

2011-10-14 @ 18:55:37
URL: http://fannywikstrm.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Allt bra? :D

2011-10-14 @ 22:39:39
URL: http://rebeccaedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0