Natt i Vasa

Hade en jätte kul kväll/natt igår i Vasa. Jag, Felicia, Serena, Amanda, Linnea, Erika och Diana åkte till Serenas super fina nya lägenhet och firade Amanda. Hade dare night först så gick runt på stan och gjorde våra uppdrag. Sen var vi i stan nästan hela natten och på olika ställen där. Träffade folk och sånt. Sen gick hem och sov en stund på morgonen/natten och vakna igen av att folket kom "hem", sen somna vi igen  ca. kl 7 och steg upp halv 12. Då vandrade vi iväg trötta och slitna till Subway. Efter det åkte de andra hem med buss så jag gick själv på stan en stund och hittade en halsduk och en blus. Sen vandra jag till Lina's lägenhet och är fortfarande där :)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, det måste jag ju säga... det var ju inga vidare "uppköp"...du var ju "trött" och "sliten"... Lär dig av dina misstag!! Köp ingentin när du är "trött" och "sliten" ! Det är inte lönsamt! Det var ju inga snygga "uppköp".

Svar: Hahaha dafuq? Den gröna blusen var superfin på, men kanske inte så snygg på bilderna but i like it. Likaså med hösthalsduken, en helt vanlig halsduk men behövde den så.
Frida Rosengard

2012-08-03 @ 20:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0