Onsdag

Har varit ut på en långpromenad och sen hade jag styrketräning då jag kom hem. Vill bygga lite mer muskler. Har gjort läxor osv.
Började fundera på att kanske läsa till mopedkortet också för det var en månad sedan jag fyllde 15 så får ju ta det när som helst nu. Men alla prov och läxor är ivägen så får se när jag börjar läsa. Kan ändå inte börja köra ännu så.
Sen var det en till sak jag funderade över och det var alla elaka saker man kan skriva på varandras blogresponse utan att mans er IP-addressen. Tycker det är så dumt gjort igentligen det där då man inte kan se IP-addresser där. Nu då har inte jag själv fått så många elaka saker på mitt blogresponse, men tänker på mina vänner osv. Det är så idiotiskt att sitta och skriva saker anonymt på nätet. Som de säger den som är kaxigast på nätet är fegast i verkligheten. Det tyder så mycket på ren avundsjuka. Så himla fegt att man skriver som okänd tillexempel på blogresponse eller anonym på bloggar. Man borde verkligen tänka efter om man vill vara så låg själv och skriva anonymt.
Sånt tycker jag inte man ska ta åt sig av, av såna som inte vågar stå för det de säger. Såna är bara avundsjuka ;)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tycker definitivt samma sak som dig. Att man skriver anonymt, e no lågt, speciellt om e negativa saker.

Men na som ja tkr je konstigt, je att tå jag skräiv na liknand åp blogresponse, om att folk som skriver tårde elakt anonymt bruk va avundsjuk åp äin,så tå for typ all emot mieg å sag att ja tror ja je na, å som tror att all vill va som mieg å je avundsjuk, men nu säir ju itt nar naa tå e je tu som ha skriva xD

2012-03-08 @ 06:36:15
URL: http://autumnborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0