Bloggtips

 
1. Ha ett bloggnamn som folk lätt kommer ihåg. Så liksom inte så många vokaler och sånt som tex: friiidaaa.blogg.se för då är det så svårt att komma ihåg hur många a skulle det va och hur många i skulle det vara.
 
2. Ha med kameran överallt och fota allt du gör typ. Försök ha nya bilder alla dagar. Ha bilder på dig själv också för jag tycker att det är tråkigt då man går in på en blogg så ser man inte en enda bild på bloggaren. Bilder är verkligen ett måste!
 
3. Tänk såhär, att du ska ha en blogg som du själv skulle gilla och vilja besöka. 
 
4. Redigera dina bilder!! Alltså typ ljuset och sätt någon effekt och så. Bilderna blir mycket finare då! Picasa och picmonkey är lätta sidor att redigera på.
 
5. Svara på frågor du får i inlägg så alla kan se, det är mycket roligare med Q/A (question/answer) inlägg.
 
6. Uppdatera ofta! Fast man kanske är bort hela dagen kan man ha med kameran så man sen då man kommer hem har mycket bilder som du kan dela upp i olika inlägg. Men undvik att uppdatera hela tiden med inlägg med typ 3 rader text och ingen bild för det är bara tråkigt. Dagens outfit är jätte kul!
 
7. Ha en fin design! Fast man har ju olika åsikter om vad som är en fin deisgn. Men jag tycker mest om enkla och "städade" designer för då ser det mera proffsigt ut. Det är inläggen som ska göra bloggen mer rolig!
 
8. Var snäll i bloggen och var dig själv. Skriv inte skit om andra. Försök att inte härma andra bloggar. Såklart det är bra att ta inspiraton av andra det tycker jag att man ska göra, men kopiera inte "rakt av".
 
9. Skriv om dina åsikter och djupa inlägg någon gång då och då, fast inte för ofta. Försök att skriva ordentligt och undvik stavfel/slarvfel.
 
10. Försök vara positiv i bloggen! Och skriv inte ut för mycket. Tycker det är onödigt då folk skriver typ: "blev så full igår så satt på toan och spydde hela natten" Tänk på att vemsomhelst kan läsa din blogg.

Kommentarer
Postat av: Julia

Åh, va tu har bra blogg! Riktigt inspirerand o fin. O alla täjsche tipsen oppfyller tu ti 100%, e je riktigt rolit att si tå man itt ha liest na bloggar på bloglovin på lieng så star e 83 olästa inlägg på tänn blogg, men kanske 3 på na ar as blogg. Så he je rikti rolit tå du oppdaterar mytchy o ofta o intressanta inlägg! Fortsätt me he du jier o slut aldri blogg!!! ♥

2012-11-10 @ 22:10:42
URL: http://juliaochhenneskamera.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0