Q/A

Hej! jag håller inte med dig riktigt visst får vi ha olika åsikter men vem har dragit in skolor hitills jo Sfp och jag tror nog att det finns dåliga sidor hos Sfp också dom vill dra in skolor m.m men sdp vill ha kvar skolorna m.m och sfp talar nästan aldrig om Vindkraftsverk.
 
Hej! vem tror du drar in alla skolor då?? inte är det nu Sdp som har gjort det hitills det är nog Sfp som har gjort det.jag håller absolut inte med dig om sdp det du skriver.sfp vill kanske höja skatten nästa år inte är det nu sdp som vill.
 

Hej "Marita" och "Leila" eller kan jag ska säga Ida som du egentligen heter? ;) Bra du har en åsikt, men konstigt att du låtsas vara 2 andra personer. Du vet väl att det syns att det var samma IP-address och att du hade råkat lägga din Email? Men iallafall så tycker jag inte igentligen att det är något fel att SFP drar in skolor och slår ihop dem. För det är ju onödigt att ha en skola där det går kanske 3 i varje klass haha. Det drar bara onödiga pengar. Och själv skulle jag blivit glad då jag gick i lågstadiet om min skola skulle ha blivit ihopslagen med någon annan skola. Så det tycker jag faktiskt bara är bra. Och det här med skatten är ju en socialdemokratisk sak, fast skatt behövs ju för kommunen osv. Jag vet ju inte så hemskt mycket om allt det här med jag är iallafall emot de flesta åsikter socialdemokraterna han. Men tack för din åsikt! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0