Q/A

Vad har du för politiskt åsikt? Vad tycker du om sossar osv? Skulle vara kul att veta :)

Alltså det där är ganska svårt. Jag är bara 15 liksom så jag är inte så insatt. Men vad jag tycker om socialdemokraterna vet jag. Jag hör inte alls dit och har absolut inte samma åsikter som dem. Som jag ser socialdemokraterna är att de vill att alla ska ha de lika "dåligt" så om någon har en bra utbildning och är tex. advokat så ska den ha lika låg lön som en som sitter i kassan på någon mataffär typ. Och det tycker jag är fel. Liksom skatten här är 20% så att de med högre lön ska betala högre skatt så att de inte ska få så mycket mera pengar i handen, det är ju socialdemokratiskt and I dont like it. Jag säger inte att det bara är "outbildade" människor och lågavlönade som är socialdemokrater och vill att de med högre lön ska ha det lika "dåligt" som dem, men i många fall är det så, men inte alla såklart. De flesta har ju det bra i Finland och alla har rätt till utbildning osv och folk får socialstöd om de inte klarar sig och så så det är ju bra. Långt svar hohho, men min åsikt iallafall! (säger absolut inte att det är fel att höra till socialdemokraterna för allihopa har rätt att tycka vad de vill och ha egna åsikter)
 

Känner du någon pojke som går i 7an i din skola?
 
Neej, jag tror inte det.
 
Då du visade vad du använder för smink så hade du inget foundation/brunkräm där. Använder du inte det ? :)
 
Nepp, jag använder inte foundation eller brunkräm :)
 
Hatar du någon?
 
Nej det gör jag inte!
 
Finns det många bitchar i din skola?
 
Nej, kommer faktiskt inte på någon. Klart det finns mindre trevliga människor där but no bitches I think.
 
Du är en sån person som får mycket/drar till sig mycket uppmärksamhet även om du inte försöker. Detta eftersom att du är så snygg och ser självsäker ut och liksom syns. Tycker du själv att det kan vara jobbigt? :)
 
Whuut? Vet inte riktigt vad du menar, men själv märker jag det inte? :D Och tack!

Kommentarer
Postat av: Leila

Hej! vem tror du drar in alla skolor då?? inte är det nu Sdp som har gjort det hitills det är nog Sfp som har gjort det.jag håller absolut inte med dig om sdp det du skriver.sfp vill kanske höja skatten nästa år inte är det nu sdp som vill.

Svar: Ja alla partier har väl dåliga sidor men jag gillar inte alls SDP fast de kan ju nog också ha bar åsikter såklart!
Frida Rosengard

2012-11-01 @ 14:14:24
Postat av: Marita

Hej! jag håller inte med dig riktigt visst får vi ha olika åsikter men vem har dragit in skolor hitills jo Sfp och jag tror nog att det finns dåliga sidor hos Sfp också dom vill dra in skolor m.m men sdp vill ha kvar skolorna m.m och sfp talar nästan aldrig om Vindkraftsverk.

Svar: Jo som sagt det finns dåliga sidor hos SFP också!
Frida Rosengard

2012-11-01 @ 14:21:01
Postat av: Frida

Ida du vet väl att du har din mejladdress ut "marita" och "leila" xD Stå för dina åsikter!

2012-11-01 @ 15:00:58
URL: http://fridarosengard.blogg.se
Postat av: Anonym

det blev två för jag visste inte om den ena gick fram eftersom det kom opp någon ruta så därför blev det två olika! Jo jag står nog för mina åsikter! och det skulle inte varit Marita utom Maria eftersom jag heter det till millan namn så brukar jag använda det namnet ibland.

2012-11-01 @ 16:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0