Helg

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Gårdagen var riktigt rolig. Roligaste gången i Åminne faktiskt. 
 
Idag åkte jag på vårrullar med Linnea och Felicia nästan direkt jag vaknade. Sen åkte vi och handlade tills kvällen. Vi alla tjejer ska ha kräftskiva hos Felicia så. Efter det åkte jag hem en sväng och sen till Duc. Nu har jag duschat och är ready to go. Tar med kameran så bloggar jag förhoppningsvis med massa bilder imorgon!

Gårdagens

| Postat i: Vardag
0
 

Fredag

| Postat i: Vardag
0
Godmorgon! Har sovmorgon så har inte åkt till skolan än. Men ska snart åka. Har bara tre vanliga timmar, historia engeleska psykologi tror jag och sen 2 bildkonst och så får jag åka hem. SÅ skönt med fredag, älskar fredagar! Ikväll blir det fest, som jag tror kommer bli kuul. Annars så bloggade jag inget igår för jag var till parra med alla ettorna och vi hade sånhär dag att vi skulle lära känna varandra bättre typ. Men nu ska jag klä på mig och åka till skolan! Ha det bäst.
 
 

<3

| Postat i: Vardag
0
 

Just ordered

| Postat i: Vardag
0
Har ju velat ha ett par primeboots i flera år nu, men de är så jäkligt dyra. Har funderat på Johnny Bulls också, men har bara hittat väldigt dyra sådana. Så sa Felicia idag att de finns på ellos att beställa och där var de betydligt billigare än de jag har hittat, fast fortfarande ganska dyra, men iallafall så beställde jag dem! Är riktigt glad för de är verkligen mina dröm skor. Dock får jag dem först i november stod det på sidan jag beställde dem på.
 

Hejhej

| Postat i: Vardag
1
Hej hej, skolan har varit bra som vanligt. Åkte hem efter skolan. Har bakat cupcakes, de blev jätte goda. Har tappat inspiration till vad jag ska blogga om så ös på med kommentarer om vad ni vill ha mera av och önske rubriker osv. Så bloggar jag om det ni vill!

Sprang 6 km med Duc

| Postat i: Vardag
0

Gymmet ikväll

| Postat i: Vardag
0
Kom nyss hem från Duc. Hämtade honom från skolan och så åkte vi till honom. Gjorde läxorna. Hämtade ett paket. Och då vi hade hämtat det hade han tydligen tappat sin telefon någonstans och vi hittade den inte. Så om någon hittaer en vit iphone 3 u betta bring it to uus. Jamen iallafall så åkte han och fixa saker med abonnemanget osv och jag åkte hem.
 
Snart kommer mami hem och då ska vi säkert äta och sen ska jag till gymmet med iallafall Amandis och Nennis. Och kanske någon annan, We'll see. 
 
Hahahah.. Osedda bilder som igentligen borde fröbli osedda. Pigga och fräsha eller hur?

Tisdag

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Ligger hemma i sängen nu. Älskar tisdagar för då slutar jag halv 1 alltså har jag bara 4 timmar. Hade dubbel historia och sen dubbel psykologi. Ska snart träna lite. Och sen ikväll ska jag säkert vara med Duc!
 
Bild från igår. Linnea som fotograferat.

Mysig kväll

| Postat i: Vardag
0
Jag vespade iväg till butiken och så kom de andra efter en stund. Vi köpte massa gott och så for vi till simhalls taket och satt med filtar och åt, snackade, dansade, tog massa kort osv. Det var jag Elin, Simona, Lillik, Lillig, Felicia, Isa, Nenne och Amanda. Det var super mysigt! Kom nyss hem och nu ska jag kolla det som är kvar av idol.
 
 
 

Min favorit syssla på kvällen

| Postat i: Vardag
0
 

Ny- Burberry

| Postat i: Vardag
1
 

Fräsha upp mig

| Postat i: Vardag
0
Igår var jag på fest hos Deimile, alla tjejerna (nästan alla) var där och så lite annat folk. Sen hämta Duc mig så for vi och sov till honom. Nu är jag hemma, ville hem och duscha osv och fräsha upp mig innan Duc och jag ska kolla film och äta gott typ. Så nu kommer han snart och hämtar mig tror jag! Jag bloggar mer sen, har lite nytt att visa som jag fått av Johan då han varit på arbetsresa.

Hemma

| Postat i: Vardag
0
 
Har varit i Vasa. Vi tjejer firade Felicia och sen sov jag hos Lina. Har gått på stan dag osv. Nu är jag hemma, men ska ut nu så hörs imorgon!

Ett till svar

| Postat i: Vardag
0
Vad tycker du om människor som går på YA?
 
SV: Undrar varför du frågar detdär? Men jag tycker inget speciellt om människorna som går där, inte är det ju i vilken skola man går som definerar vem man är!? Har ju kompisar som går där också. Men skulle själv aldrig vilja gå där :)

Ett svar

| Postat i: Vardag
1
Ser du ner på människor som köper kläder från loppis eller "billigare" affärer?

SV: Hoppas verkligen inte att du har fått den bilden av mig bara för att jag gillar märkeskläder på mig själv. Så nej jag skulle aldrig se ner på folk som gör det, aldrig.

Bekännelser

| Postat i: Vardag
1
- Jag har sån klädinspiration nu till hösten och har massor med saker jag vill köpa.
 
- Jag ska inte shoppa något innan jag köper ett par uggs för de är så dyra och jag vill verkligen ha dem så måste spara.
 
- Jag sminkar mig oftast bara med maskara, men ibland lägger jag en blandning av ett läppbalsam, foundation och ett läppstift på läpparna, låter fjortis att jag lägger foundation på läpparna men jag gör det för att få den perfekta färgen jag vill ha, alltså jag blandar det med läppstiftet.
 
- Jag vill antingen bli psykolog eller studera juridik och bli advokat.
 
- Jag tycker att gymnasiet är jätte kul. Känns så viktigt för mig att få bra vitsord nu så jag är riktigt motiverad till skolan.
 
- Jag skulle också vilja bli läkare, men tog inte lång matte i gymnasiet så då är det så svårt att slippa in.
 
-Jag pushar Duc ganska mycket med skolan haha, säger åt honom att göra läxorna, hjälper honom osv.
 
- Jag blir glad av människor som genuint kan bli glada för andra människors skull.
 
- En av de värsta sakerna jag vet är när folk bitchblickar en och man bara va? varföör?
 
- Just nu är jag såhär att jag vill bara att alla ska vara snälla mot varandra och vill ha peace on earth haha. Nämen tänk vad alla skulle må mycket bättre om alla skulle försöka vara vänligare, tänka efter mer så man inte sårar folk osv.
 
 

Börjar skolan 10.25 imorgon

| Postat i: Vardag
0
Imorgon börjar jag skolan 10.25 wiih. Får sovmorgon. Ska försöka hinna blogga på morgonen. Har pluggat ganska mycket idag och bara varit hemma. Mamma förhörde mig nyss och vi åt chips, morot och dipp. Nu ska jag borsta tänderna och sen gå och sova kl 23.00. Imorgon efter skolan ska jag göra något kul och så vill jag vara pigg tills helgen så ska sova många timmar inatt.
 
 

Svar

| Postat i: Inspiration, Outfit, Q/A, Vardag
0
Hej! Du har jätte fin stil. Jag blir så inspirerad av dig. Jag har själv inte alls samma stil utan har bara sådär vanlit toppar från H&M osv. Så jag undrar om du kan göra lite collage på hur jag kan klä mig för att förändra min stil lite lik som din? :)
 
Hejsan! Först och främst, tack så mycket! Ja jag kan ju göra collage på vad jag tycker är fint. Men om du vill ändra din stil så kan du sluta shoppa på H&M (eftersom det lät som att du inte vill ha "den stilen" längre) så får du istället pengar över till lite dyrare plagg så "investerar" du istället i någon fin Gant tröja och ett par ordentliga jeans. Köp en tröja som du kommer använda mycket och är sådär classic.
 
 
Simple
 
Denhär outfiten är ju ganska enkel, men jag tycker att den är suuuper snygg!

Plugg

| Postat i: Vardag
0
 

Torsdag

| Postat i: Vardag
5
Denna dag började inte så bra. Är hemma från skolan. Har ont i magen. Men jag ska försöka göra det bästa av dagen och läsa på historia förhör som jag har imorgon.

Lycklig

| Postat i: Vardag
1
Åh det finns så mycket jag vill skriva just nu! Och har så många tankar så det skulle bli så råddigt om jag skulle skriva allt. Men iallafall så just nu är jag riktigt lycklig. Varför? Jo för jag har inte så mycket att inte vara lycklig över. Eller jag har mer att vara glad över än att vara ledsen över. Jag fokuserar på det som är bra. Det är nyckeln till att vara lycklig. Men man kan inte alltid vara glad, because things happen, man misslyckas, mister viktiga personer osv. Så medan man har det bra ska man försöka ta vara på det och tänka efter hur lyckligt lottad man faktiskt är, för man vet inte vad som händer imorgon. 
 
När något är jobbigt som skola och jobb så har jag börjat tänka på att det finns många som skulle göra vad som helst för att gå i skola, för att få ett jobb. Tex. i somras då jag jobbade i växthus och tyckte att det var så tråkigt och jobbit, jag hade ont i ryggen osv. så började jag tänka på Talia, flickan som bara hann bli 13 år för att hon dog i cancer, hon var både vacker på insidan och utsidan. Så tänkte jag att tänk vad hon skulle kunna göra för att få vara i jobb just nu och leva. Samma sak ska man tänka i skolan. Tänk på vad lycklig man är som är frisk. Det är det som spelar mest roll, att vara frisk. Så var glad att du får gå i högstadiet, gymnasiet etc för vissa får inte ens det chansen. 
 
Nu till en annan sak. Jag tänker just nu varför får jag ha det så bra? Jag har en underbar pojkvän, fina vänner, underbara föräldrar, bästa syskonen, ett hus att bo i, mat, kläder mm. Men varför just jag? Inte är jag någon bättre människa än folk i fattiga länder som måste kämpa för att ens få mat, kanske inte ens har tak över huvudet. Nej det är jag inte. Jag försöker behandla andra som jag själv vill bli behandlad, jag ser mig själv som en god person ja, men det finns hur många goda personer som helst som inte alls har samma möjligheter som jag. Vi som bor i norden är väldigt lyckligt lottade, men det är sällan vi tänker på det. Så nu när jag är så lycklig är jag rädd, rädd för att när ska något dåligt hända mig? Visst jag har inte alltid haft det så bra som nu, min familj har haft problem. Jag har skilda föräldrar av en orsak, men allt det är bra nu. Allt är bra som det blev. Så nu när allt är så bra är jag rädd att något dåligt ska hända. För dåliga saker händer till bra personer hela tiden. Men man ska inte tänka på det så mycket, jag vet. Man ska vara glad att allt är bra just nu, För som sagt man vet inte vad som händer imorgon.
 
Allt jag skrev kanske inte var helt förståeligt, jag var så ivrig när jag skrev allt. Men jag behövde bara lätta på hjärtat! :)

Varit med bbo

| Postat i: Vardag
0
Åkte till Duc efter att jag ätit här hemma. Vi kollade en film, jag började gråta för den var så sorlig, men det slutade bra. Sen efter det bestämde jag att vi skulle göra läxorna. Så då gjorde jag mina läxor och han gjorde sina läxor. Efter det åkte vi ut och körde. Det kan vara världens skönaste, att ha på bra musik och bara få sitta och tänka medan han kör haha. 
 
 

Right now

| Postat i: Vardag
0
 

Kom nyss hem från skolan

| Postat i: Vardag
1
Hejsan! Kom nyss hem från skolan. Sitter och äter glass och kollar Keeping up with the kardashians. Ska snart duscha och sen läsa på läxorna. Sen ikväll ska jag vara med Duc tror jag, mys.
 
 

Svar

| Postat i: Q/A, Vardag
0
Du som har tiger of sweden jeans. Kan man ha samma storlek som man har på typ gina tricot jeans? Eller liknande.
 
Sv: Alltså jag vet inte riktigt vad Gina tricot har för storlekar på sina jeans. Men mina tiger of sweden jeans var väldigt små i storleken så jag som har 26-27 tum på tex. levis jeans har 28 på mina tiger of sweden. Och i längden 34, borde dock ha 32 eftersom de är för långa åt mig.
 
Vad kostar tiger of sweden jeans?

140eu
 
vet du nå var du har köpt dedär vita underlakane? har sökt ett sånt som hänger till golve hur länge som helst :/ bra blogg!

Ja tror jag beställde det från Ellos! Tack :)
 
 

Plans

| Postat i: Vardag
1
Har nyss kollat film. Kollade About Cherry, ganska konstig film haha. Nu ska jag snart äta skinkpaj, sen sticker jag iväg till gymmet med några kompisar. 
 
Tagga gymmet!

Already home

| Postat i: Outfit, Vardag
0
Hej! Nu ligger jag redan hemma i min säng. Har 3 håltimmar sista timmarna på tisdagar så därför har jag redan slutat. Skönt! Ska ta vara på tiden och läsa lite läxor och sånt nu efter jag har bloggat.
 
 
 
Jeans-Tiger Of Sweden Blus-Cubus
 

Galen i höst kläder

| Postat i: Inspiration, Outfit, Vardag
11
 
autumn
 
Jag älskar höstkläder alltså. Hur söta är de rosa uggsen va? Och ett par bootcut jeans skulle jag verkligen vilja ha, den trenden har ju kommit tillbaks och jag tycker att det är riktigt fint med ett par snygga utsvängda jeans. Parajumperjackan skulle jag verkligen inte säga nej till, fast helllre i en annan färg. Dock kostar den runt 1000 eu och så mycket pengar skulle jag verkligen inte få spendera på en jacka.

Dagens

| Postat i: Vardag
0
 
 
 
Tröja-Gant Byxor-Ralph Lauren Skor-Converse Väska-Longchamp
 
 

Hemma

| Postat i: Vardag
0
Efter skolan åkte jag till Duc. Vi somnade och jag skulle på pizza kl 5. med tjejerna så fick brottomt för jag och Duc vaknade prick 5. Men åkte till Casa iallafall och åt en sallad med Linnea, Linnea, Felicia, Simona, Nenne, Amanda, Elin, Vanesa, Deima och Kiika. Nu är jag hemma och är ledig resten av kvällen så får se vad jag hittar på :)

Goodnight

| Postat i: Vardag
0
Idag har jag vaknat upp med Duc, vi lekte med Noah, åkte ut och cyklade, åkte och köpte en iphone laddare. Sen for jag och köpte en chokladplatta och åkte hem. Kollade keeping up with the Kardashians och åt choklad. Gjorde mina läxor. Sen tränade jag. Åt mat. Sen dess har jag bara chillat vid datorn och dansat lite. Nu ska jag sova. Skola imorgon!
 
Gammal.
 

En favorit-blogg: Chloe Schuterman

| Postat i: Vardag
0
Tryck här för att komma till bloggen!
 

Höst

| Postat i: Outfit, Tips, Vardag
1
Jag älskar hösten på grund av att jag tycker att man kan klä sig mycket finare då än på sommaren. På sommaren blir det så enkelt med bara shorts och ett linne typ, vilket inte är så fint enligt mig. Jag gillar fina tröjor, koftor osv. Så här är lite tips till hösten (bilderna är inte mina utan tagna från weheartit.com):
 
 
Äkta pälskrage är något jag verkligen vill ha till hösten/vintern, jag tycker att det är så himla snyggt. Men har inte hitta en någonstans.
 
Mysiga fina tröjor och koftor är ju ett måste. Jag gillar speciellt Odd Molly's, Gant's och Hunkydory's koftor och tröjor. Skulle inte tacka nej till några av de som finns ovan på bilderna! Finns ju också fina tröjor på Gina, H&M osv. Man kan nästan hitta fina mysiga tröjor överallt.
 
Höstskor då är ju primeboots idealet, dock har jag inte några såna själv, men definitivt de finaste skor jag vet. Annars finns det hur snygga olika boots som helst i nästan alla skobutiker. Hunters och uggs är också en favorit. Uggs ska jag införskaffa, till vintern iallafall. 
 
Byxor/Jeans kan man ju ha vilka som helst på hösten. Men jag tycker själv att det är smart att investera i ett par riktigt bekväma, snygga kvalitetsjeans. Tillexempel Tiger Of Sweden jeans som själv är mina favoriter. Men man hittar ju jeans i alla sorts butiker och man kan hitta riktigt snygga från Gina till exempel också. Sen är ju cargopants riktigt inne i höst ( de på mitten bilden ), och jag tycker att det är suuper fina.
 
Höstjackor är så fina. Barbour och moncler har riktigt fina. Dock så är de i dyrare änden, tyvärr. Men det finns liknande billigare alternativ också. Olika quiltade jackor hittar man lite överallt. Sen är ju skinnjackor alltid fint och det finns ju också lite överallt.

Wanties från Hunkydory

| Postat i: Inspiration, Vardag
0
 
Hunkydory
 
 

Middag med Duc igår♥

| Postat i: Vardag
0
 
 
Jag och Duc gjorde kycklingsallad igår hos mig och åt på kvällen. Var riiktigt gott! Sen bara myste vi. Åkte ut och körde lite, till mommahouse och till grånne. Sen hem igen till mig så kollade vi youtubevideor och sen somnade vi.

Saturday plans

| Postat i: Vardag
0
Dagens planer är att åka och handla ingridienser till en kyckling sallad, sen duscha osv och så kommer Duc hit så ska vi göra en kycklingsallad. Och så ska vi sova hos mig.
 
 

Nybäddad säng♥

| Postat i: Vardag
1
 

Taco

| Postat i: Vardag
0
 
 
 

Fredagsfika med ♥

| Postat i: Vardag
0
 
 

Fredag

| Postat i: Vardag
0
Åh så skönt med fredag! Min favoritdag. Kom nyss hem från skolan. Började två timmar senare idag så dagen har varit lätt. Slutade också lite tidigare. Kvällen tror jag att jag ska spendera med Duc. Får se vad vi hittar på. Ska först dammsuga rummet och äta tortillas hemma, sen åker jag till honom.
 
Min bbo♥
 

Bekännelser

| Postat i: Vardag
3
- Jag måste "knäcka" min nacke hela tiden, det låter himla grymt när jag gör det också.
 
- Just nu är jag riktigt nöjd med min garderob, alltså nöjd med de plagg jag har och har aldrig klädångest längre. 
 
- Har dock ganska klädångest om jag ska på fest eller liknande för jag har nästan bara "vardags" kläder eller liksom fina klänningar som kan kännas för uppklätt.
 
- Gymnasiet är hittills riktigt kul faktiskt, inte alls jobbigt. Kan vara för att jag har så lätt period nu första perioden.
 
- Jag har nu spenderat nästan varje dag med Duc i ca. 2 år och 2 månader.
 
- Är otroligt lycklig just nu! 
 
- Jag är ganska vidskeplig så när jag skrev att jag är otroligt lycklig just nu ville jag skriva "knock on wood" efter haha för känns som om när allt är himla bra kan det lätt vända.
 
- Har bestämt mig att jag verkligen ska ta tag i skolan nu och läsa läxor, har gått bra hittills.
 
 
 
Gammal bild.
 

Snart helg

| Postat i: Vardag
0
Vaknade kvart före 8 imorse och gick och duschade. Åkte till skolan halv 9 och satt där och väntade på Duc och my friendos. Skoldagen gick fort och var inte alls jobbig. Efter skolan åkte jag till Duc, vi gjorde inget speciellt, bara chillade. Sen åkte jag till min morfar med mamma osv och mina kusiner. För morfar fyller år. Nu är jag hemma, ska snart träna och sen bara ta det luugnt. 
 
Lite bilder från idag.

Right now

| Postat i: Vardag
0
 

Önskerubriker

| Postat i: Vardag
0
Just nu har jag inte så mycket ideer om vad jag ska blogga om så det skulle vara kul om ni kommenterar en eller flera önskerubriker som jag kan göra! Så tipsa mig nu om vad jag ska blogga om.
 
 

Världens bästa

| Postat i: Tips
0
Åh det skönaste ärnog att på kvällen efter en skoldag att lägga sig i sängen och knäppa på ett avsnitt Pretty Little Liars. Det är så bra! Verkligen en av de bästa serierna som finns.

School

| Postat i: Vardag
0
Hahah Erika smygfotade mig och Duc vid maten idag. 
 
Kom nyss hem från Duc. Åkte dit efter skolan. Vi kollade film och jag somnade i två timmar, great. Hatar att sova mitt på dagen. Men nu är jag iallafall hemma och sitter i soffan bredvid Noah som kollar Fåret Shaun hihi.
 

Gymmat

| Postat i: Vardag
0
Kom nyss ur duschen och har nu lagt mig ner i sängen och väntar på att Duc ska komma hit. Var till gymmet före och tränade med Amanda, Felicia och Linnea. Riktigt skönt och tungt!
 
 

Första skoldagen avklarad

| Postat i: Outfit, Vardag
1
Dagen började med att jag försov mig, hade alarmet på 07.40, men hade tydligen stängt av det så vaknade först 08.10 av att Duc ringde och väckte mig. Då fick jag panik eftersom att jag skulle duscha håret och allt och hämta Duc före skolan. Men hann duscha, föna håret, fixa mig, äta på 20 min så halv 9 åkte jag och hämtade Duc med vespan (eftersom han mamma behövde hans bil) och så åkte vi till gymnasiet. Hade först samling och sen smalades vi med klassen och hade rundtur. Hann bara med 1 timme, psykologi och nu är jag hemma för jag har 3 håltimmar sista. Så har slutat för dagen. 
 
Tröja-Gant Jeans-Tiger of Sweden Skor-Converse

Dagens

| Postat i: Outfit
0
Blus-Cubus Byxor-Ralph Lauren Väska-Longchamp

Gymnasiet imorgon

| Postat i: Vardag
0
Var till Linnea ikväll med Nenne, Vanesa, Linnea, Felicia och Erika och åt kladdkaka med glass och bara satt och snackade. Mysigt. Före det var jag hos Duc en stund och efter det åkte jag till Duc igen. Nu är jag hemma och ska snart gå ner och äta lite kvällsmat. Sen ska jag försöka sova ganska tidigt för imorgon börjar jag gymnasiet så måste stiga upp i tid. 

2 nya- Basic

| Postat i: Vardag
0
 
Köpte två basic tröjor då jag var i Vasa, en vit och en grå. Såna som behövs i garderoben!
 

Candy

| Postat i: Vardag
0

Sanna ord eller hur?

| Postat i: Vardag
0

Godmorgon!

| Postat i: Vardag
1
Vaknade nyss hos mig med Duc här bredvid mig, han halvsover fortfarande. Känns skönt att vakna tidigt sista sommarlovsdagen. Fattar inte vart sommarlovet tagit vägen då det nästan känns som att det inte börjat. Som tur är är jag lite taggad på att börja skolan eftersom jag börjar gymnasiet alltså ny skola så det är inte samma vanliga högstadium. Dock skulle jag såklart vilja ha sommarlov hellre, men lite kul blir det att börja ny skola. Kommer ju ändå många fler sommarlov!
 
Gammal bild från klassresan med högsta
 
 
 
 

Tuuri

| Postat i: Vardag
0
Igår var jag till fagerö, åkte dit med Duc och Simona. Var ganska kul kväll faktiskt. Sen imorse hade jag och Duc alarmet på kl 10 och då åkte vi iväg till tuuri. Bloggar mer sen, är så trött nu!

Sommaren går fortare och fortare för varje år..

| Postat i: Vardag
1
Fääck, sommaren är snart slut. För varje år går den fortare känns det som  och som att man inte hinner göra någonting. Börjar skolan på tisdag, härregud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saknar det redan!

Läs!

| Postat i: Vardag
0
Hittade denna artiklel på Zara Larssons blogg och den är verkligen värd att bli läst. 

Fint

| Postat i: Vardag
1
 
Fall
 
 

Today

| Postat i: Vardag
0

Hemma

| Postat i: Vardag
0
Nu är jag hemma. Skönt, men känns typ konstigt att vara i Närpes nu haha. Gårkvällen hände allt möjligt, hann med mycket, kommer bli en sån kväll man kommer ihåg. Idag gick jag Simona & Nenne runt och shoppade, åt på koti med Lisa, var på Sweet Vaasa och åt gott. Sen tog vi bussen hem.
 
Kom nyss ur duschen och ikväll ska jag antagligen bara ta det lugnt med bebo.
 
Nennes instabild.

Konstens natt imorgon

| Postat i: Vardag
0
Imorgon ska jag och Simona, Amanda, Elin, Nenne till Vasa (och med Lisa, men hon bor ju där). Så kommer alltså inte blogga så bra imorgon, hinner blogga lite före jag åker. Jag och Simona ska sova hos Lina och de andra hos Lisa. Hoppas det blir kul!

Äntligen!

| Postat i: Vardag
0
Äntligen, nu har jag fått tillbaks senaste inläggen, månaderna allt som var försvunnit i menyn. Gu så jag kämpat haha!

Perfekt efter gymmet

| Postat i: Vardag
11
Kom hem från gymmet för kanske en halvtimme sedan. Var där med Linnea, Simona, Nenne och Isa. Tränade ganska hårt idag skulle jag säga, mina ben är helt slutkörda. Fixade ihop ett glas fullt med melon då jag kom hem så nu sitter jag och äter det, mums.

Myser runt

| Postat i: Vardag
0
Myser runt i mjukisbyxor och mina sköna gant tröja. Och så stressar ja lite över gymnasiet för jag fattar ingenting och vet inte vad jag behöver för böcker eller något. 

Bär

| Postat i: Vardag
0
Igår var jag och plockade hallon, finns fullt i skogen bakom huset. Så tog jag lite jordgubbar från gården och fixade ihop en god bär blandning. Nästan som godis hihi!
 
 

Help me

| Postat i: Vardag
1
Min design är inte riktigt klar, men jag har hållit på med den hela kvällen sånu orkar jag inte mer idag. 
 
Problemet är att varken månaderna, kategorierna, mina senaste inlägg eller mina länkar till andra bloggar inte syns i min meny till vänster.. Så jag förhandsgranskade i kodmall så visade de att de syntes, men inte i stilmallen alltså är det något som ska ändras där. Har det hänt för någon eller vet någon hur jag ska göra för att få det att synas?

Ändringar

| Postat i: Vardag
0
Min blogg är ganska rörig just nu eftersom att jag håller på att göra om designen!

Mysig dag

| Postat i: Vardag
0
Jag och Duc vaknade hos mig kl 12. Steg upp och åt frukost, åkte ut och körde lite med mammas bil innan vi hämtade Noah från dagis. Åkte hem med Noah och lekte med honom en timme och så skjutsade vi honom till min moster medan jag och Duc åkte till stranden och solade och badade. 
 
 
 
 
 
 
 

Badat

| Postat i: Vardag
0
 
 
 

Hos mig

| Postat i: Vardag
0
Nu är jag och Duc hos mig. Var hos honom före idag en stund innan jag åkte till Felicia med tjejerna och firade bästa Nenne som fyller 16 imorgon! Vi åt glass med vindruvor, maräng, hallon och chokladsås, riktigt gott. Efter dte åkte jag via Duc och så åkte vi till mig. Ska sova här inatt och imorgon ska vi hämta Noah från dagis och vara med honom, mys.
 
Felicia's instagram bild.

Sista jobbdagen avklarad

| Postat i: Vardag
0
Sista jobbdagen i växthuset är nu avklarad skönt, har ju bara jobbat på måndagar i växthuset, men jag får så grym ryggvärk av det så det har varit lite av en plåga pga min rygg. 
 
Nu ska jag ta en powernap och sen duscha, klä på mig och sånt och så åker jag till Duc tror jag.
 
 

After workout

| Postat i: Vardag
0
 
 
Iskallt vatten med blåbär i. Efter en stund då man vänder på flaskan flera gånger blir vattnet blått/lila och får smaken av blåbär. Krossad is och andra bär är också jätte gott att ha i. Perfekt då man tränar och inte bara vill ha vanlit vatten!

Today

| Postat i: Vardag
1
 

Love♥

| Postat i: Vardag
2
 
 
 

Igår

| Postat i: Vardag
0
Igår vaknade jag och Duc ganska tidigt och steg upp direkt och åkte och handlade lite godsaker. Åkte till mig och solade, spelade volleyboll och åt. Var på terassen hela dagen. Sen på kvällen skjutsade Duc mig till Felicia där jag var en stund på förfest. De andra skulle till rörgrund, men jag åkte ut med Duc, Eddie och Viet istället och körde. Sen på natten åkte jag till Duc och sov medan han skjutsade folk från rörgrund. 
 
 
 

I höst

| Postat i: Vardag
0
 
Autumn
 
 

Vasa

| Postat i: Vardag
0
Nu är jag hemma från Vasa. Tog bussen halv 12. Har hunnit med ganska mycket i Vasa så orkar inte berätta haha. Har iallafall varit mycket med Kimies och Linas vänner.
 
 

A smile is the best makeup a girl can wear

| Postat i: Vardag
1
 

I Vasa

| Postat i: Vardag
1
Kom till Vasa igår och ska vara här enda tills imorgon så därför kommer jag inte blogga så bra.