10 saker om mig

- Älskar apelsinjuice! Vi har alltid det hemma så dricker flera glas per dag.
 
- Väntar såå mycket tills jag gått ut nian nu, orkar verkligen inte med högstadiet längre. Dock kommer jag sakna det när vi slutar. Men vill mycket hellre gå i gymnasiet.
 
- Är beroende av instagram och min mobil. Duc blir alltid irriterad på mig då jag tar fram telefonen hela tiden. Beror mycket på att jag har en kik grupp med alla tjejerna där vi skickar hela tiden. 
 
- Tror jag har blivit mycket snällare ju äldre jag blir. Eller har väl alltid varit snäll och trevlig osv, men tänkte inte lika mycket då jag var yngre på vad som kunde såra folk och så. Och nu får jag jätte dåligt samvete om jag känner att jag varit fräck eller något. Fast kan fortafarande bli raka motsatsen till snäll om någon beter sig illa mot mig.
 
- Duc är min allra bästavän, påriktigt. Han är den enda som liksom bara är min. Annars har jag ingen "egen" bästa vän.. Fast har många bästa vänner, svårt att förklara haha. Men ni vet ju säkert vilka tjejer jag menar är alla mina bästa vänner , för det är ju dem jag alltid är med.
 
- Har verkligen sommarabstinens nu, men det har väl typ alla hehe.
 
- Ibland provar jag hur mycket kläder som helst på morgonen, men till sist om jag inte tycker något ser bra ut blir det min Abercrombie tröja och svarta jeans. För det är så himla bekvämt!
 
- Älskar då folk är liksom allmänt trevliga fast man kanske inte känner dem. 
 
- Sover i genomsnitt 8 timmar per natt på skolnätter, fast än hur länge jag sover är jag alltid jätte trött på morgonen då jag ska till skolan.
 
-Blir väldigt lätt sjuk, känns som jag är sjuk lite hela tiden. Väldigt jobbigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0