Selfies

| Postat i: Vardag
0
 
 
 

God/glad(?) lilla jul!

| Postat i: Vardag
0
 

Dagens

| Postat i: Vardag
0
 

Night time routine

| Postat i: Vardag
0
 

Insomnia

| Postat i: Vardag
0
 

Gymma ikväll

| Postat i: Vardag
0
 

Tisdag

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Igår åkte jag till Duc efter skolan. Var där några timmar. Sen åkte jag och handlade lite gott. Efter det kom Amanda och Nenne till mig. Vi bara satt och snackade och Linnea och Felicia kom också efter en stund. Sen på kvällen när det hade åkte läste jag på finska och sen gick jag och sov. 
 
Idag åkte jag till Duc efter skolan, har också varit till hvc ett varv. Nu är jag hemma och sitter och äter kitkat, har fått ett himla stort paket fullt med såna för att Johan har varit till Sverige. Nu ska jag lsa bloggar och sånt. Hörs sen!
 
 

Sommaren var bra!

| Postat i: Vardag
0
Var i Helsingfors och på bilden var vi och åt på Vapiano.
 
Var i Vasa hos Lina flera gånger.
 
Mys med mina bästisar på simhallstaket.
 
Solade några få gånger.
 
Hade mycket mys med min älskliiing.
 
Åt mycket melon haha.
 
Vapiano.
 
På hotell i Helsingfors med mamma och Lina.
 
Mysiga frukostar med Duc,
 
Sov på terassen med bbo.
 
Jag och Duc tränade mycket i början av sommaren.
 
 
Festade i Jeppis på Linas och Kimies förlovningsfest.
 
Var på konstensnatt i Vasa.
 
Såg mycket brunare och fräshare ut än nu :(
 
Var på stranden
 
Ja det var några få av de ganska många sakerna jag igentligen gjorde i somras. La inte upp dem i någon speciell ordning enligt när sakerna hände.
 
 

My love

| Postat i: Vardag
0
 

Tränat lite

| Postat i: Vardag
0
Har läst igenom historian en gång och efter det tränade jag. Nu 

Förhör

| Postat i: Vardag
0
Kommer inte hinna blogga något bra idag. Har historia förhör på typ 30 sidor så om jag ska hinna läs apå det och göra något annat så kommer bloggen lite på sidan om. Men bloggar bättre imorgon! :)

Förhör

| Postat i: Vardag
0
Kommer inte hinna blogga något bra idag. Har historia förhör på typ 30 sidor så om jag ska hinna läs apå det och göra något annat så kommer bloggen lite på sidan om. Men bloggar bättre imorgon! :)

What now

| Postat i: Vardag
0
 

Kom nyss hem

| Postat i: Vardag
2
Efter skolan åkte jag till Duc. Vi lagade mat och åt, sen gick vi och sov. Sov i två timmar, det var typ de skönaste två sovtimmarna i mitt liv haha. Är super utvilad nu, men kommer säkert inte kunna somna så fort inatt. Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla, kanske ut och gå med mami sen.
 
Me and my sis.

Dans snart

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Åkte till Duc efter skolan. Sen hämtade Elin mig därifrån. Nu är jag hemma och har läst igenom tyska orden ett varv. Har dansträning kl 20.30 så ska åka på det sen då.

What i want for christmas?

| Postat i: Vardag
0
 
Christmas list
 
Jag vill ha söta odd molly blusar/tröjor, ett fint pyjamas, en iphone 5 (eller pengar så jag kan spara  ihop till en själv kanske hellre), ugg australia. Höst på listan är nog pengar så jag kan köpa en iphone 5. Lite av vad jag vill ha till julklapp iallafall. Kommer såklart inte få allt detta och förväntar mig verkligen inte det heller!

Cozy

| Postat i: Vardag
0
 
 
 

Monday again

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Åkte hem direkt efter skolan idag och har bara varit hemma sedan dess. Ha fixat lite läxor, läst bloggar, kollat serie osv. Nu ska jag träna lite styrke här hemma, sen tända massa ljus och bara ta det lugnt.
 

Berätta vad ni vill se mer va här på bloggen

| Postat i: Vardag
0
Kommentera vad ni vill jag ska blogga mera om och vad för sorts bilder ni vill ha här på bloggen! 
 
 

Nästan 1 år mellan bilderna

| Postat i: Vardag
0
 
 

2 år sen

| Postat i: Vardag
0
 
Tycker ni jag har ändrast mycket sen denna bild togs för två år sedan?

Back on track

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Kommer börja blogga nu igen, tror jag hehe. Ska försöka hinna med mycket bra inlägg. Medans jag inte bloggat har jag gjort ganska mycket, men ändå inte. Kan berätta lite om helgen som varit nu iallafall:
 
I fredags var jag hos Amanda med Amanda, Amanda, Nenne och Simona. Vi spelade ölspelet jätte länge i olika rundor, satt och pratade om jätte mycket osv. Sen kom också Jonas och Oliver. Var iallafall en super kul och mysig kväll. Efter det kom Duc och Thang efter mig och jag och Duc åkte hem och sov. 
 
I lördags alltså igår hade gymasiet jag går i 40 års jubileum så var på det hela dagen tills kvällen. Och efter det åkte jag och Duc till honom och sov.
 
Idag har hela mitt "neighborhood" varit utan ström pga att det var en storm inatt. Så har inte fått så mycket gjort. Strömmen är tillbaks nu, men jag har fortfarande på massa ljus i rummet och ligger och dricker julte i en julmugg.
 
Ungefär för ett år sedan.
 

Reindeerspotting

| Postat i: Vardag
0
Reindeerspotting är en finsk film/dokumentär som jag såg för länge sedan, men ska kolla igen nu. Allt är på riktigt alltså ungdomarna har filmat allt själv och alla händelser hände på riktigt och alla personerna är liksom riktiga om ni fattar vad jag menar haha. Den handlar alltså om några ungdomar ungefär 17-25 år som är drogmissbrukare och bor i Rovaniemi. Väldigt tragisk, sorlig, men väldigt bra!
 
 
Trailern är dock jätte dålig i jämförelse med filmen.

My bestfriend and love

| Postat i: Vardag
1

My favorite holiday

| Postat i: Vardag
0
Jag har redan börjat längta till julen och till december, julen är min absolut favorit högtid. Jag är som ett litet barn när det gäller jul haha jag älskar allt. Det är så mysigt!
 
 

Webcam

| Postat i: Vardag
2
 

Provvecka

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Har nyss ätit massa mackor och nu ska jag kolla Sex and the city, en av de bästa serierna som finns! Sen ska jag läsa på fysikprov som jag har imorgon. Denna vecka har jag prov alla dagar förutom på fredag och så har jag prov på måndag också. Så kommer inte kunna blogga nästan något.

Gammalt utkast

| Postat i: Vardag
1
Jag vet att jag bara är 16 år och har hela livet framför mig. Men det känns som om jag vill spendera hela mitt liv med Duc vid min sida. Han är min pojkvän och min bästa vän. Han är den som bara är min bästa vän, som jag vet alltid är på min sida. Som jag verkligen kan berätta allt för och veta att det stannar mellan oss. Känns som att ingen annan är så nära sin pojkvän som jag är. Vi kan bråka, störa och reta varandra som syskon. Men vi vet ändå hur mycket vi älskar varandra. Jag älskar honom så mycket att det blir för mycket. Ibland är jag störd på honom och då visar jag det, men på samma gång tycker jag att han är världens sötaste snällaste underbaraste som finns. Fast han gör så jag vill sparka honom i huvudet ibland haha. Känns som att vi har en "connection" till varandra som ingen annan har och ingen annan förstår. Bara alla små saker jag berättar om dagen typ som ingen annan skulle tycka är intressant är viktigt för mig att berätta för honom. Och han lyssnar på mig. Och jag lyssnar på honom och tycker allt han berättar för mig är intressant, det är för att jag bryr mig så mycket om honom. Har jag en dålig dag bara väntar jag tills jag får berätta allt som gör mig ledsen till honom. Sånt som andra inte lägger märke till. Om jag känner mig ensam är det enda jag vill att vara med honom. Den trygghet jag har att alltid ha honom vid min sida är guldvärd. Det gör mig trygg. Med honom behöver jag inte skämmas över något heller utan kan göra vad jag vill och säga vad jag vill. Han får fram en sida hos mig som mest visar sig bara då jag är med honom. Älskar att vi kan bara ligga i hans säng och vara helt konstiga och bara ligga och prata och skratta. Han förstår mig så bra. Så det gör mig så ledsen att jag inte alltid kommer kunna åka till honom efter skolan och gå in i hans rum och se honom sitta där och skypa med sina vänner och spela. Att jag inte alltid kommer att kunna sova hos honom varje helg och att jag inte alltid kommer att veta att då jag är ledsen eller saknar honom att han finns där i sitt rum och attjag kan åka dit och berätta allt om min dag och bara ligga bredvid honom och prata om allt och att allt inte kommer vara som nu. För nu är allt så bra. Att han kommer flytta och börja i en ny skola många många kilometer och kanske många timmar ifrån mig känns inte bra. För då försvinner en liten del av den tryggheten jag känner eftersom att ahn inte alltid kommer kunna vara där för att skydda mig, trösta mig, mysa med mig, prata med mig osv. 
Kan inte beskriva i ord hur jag känner för dig Duc, men älskar dig så otroligt mycket!

Halloween party igår

| Postat i: Vardag
1