Tisdag

| Postat i: Vardag
1
Godmorgon! Vaknade för några timmar sedan, men ligger fortfarande i sängen. Ska hjälpa mamma att städa lite nu tror jag och senare idag/ikväll hoppas jag att det händer något kul. Imorgon åker jag till Vasa till pappa med Lina. Ska hjälpa henne att flytta in i hennes nya lägenhet så sover vi säkert där någon natt också.
 
 

Fin

| Postat i: Vardag
0
 

Helgen

| Postat i: Vardag
0
I lördags firade vi tjejer Vanesa hos henne, hade riktigt kul. Sov där med några andra av tjejerna också. Sen efter några timmars sömn steg vi upp åt frukost osv. Sen åkte jag hem och städade, fixade mig osv för jag hade släktkalas på dagen igår. Och efter det åkte jag till Vanesa med Amanda, Nenne och Lillig. Vi kollade The impossible som jag också sett förr, men den är så himla bra! Åkte hem 23 tiden ungefär och då kollade jag serie och åt och sen somnade jag. 
Idag vaknade jag kl 13 ungefär och sen dess har jag bara legat i sängen. Nu ska jag äta, sen städa i mina stökiga skåp och sen göra något annat ikväll säkert.

Sportlov

| Postat i: Vardag
1
Så himla skönt med sportlov! Igår var jag ut och körde med Duc och sen med några andra till teboil. Sen igen ut och köra osv och senare gick jag till Vanesa där de andra tjejerna också var. 
 
Nu ska jag på dansträning och sen hem och städa lite osv. Sen ska jag fixa mig för kvällen, ska fira Vanesa!
 
 

Haft provvecka

| Postat i: Vardag
0
Denna vecka har jag haft provvecka. Har två prov kvar som jag ska skriva imorgon och sen är det äntligen sportlov!

Favorit- EOS lipbalm

| Postat i: Vardag
1
 

Great weekend/Fyller 17 idag

| Postat i: Vardag
0
I fredags var det fest på schemat och igår blev det också en spontan fest. I fredags åkte jag, Amanda, Deima, Vanesa, Lillig, Isa, Simona och Elin till Petalax. Dansade hela kvällen typ och det var en ganska kul kväll. 
 
Igår var jag först hemma med Lina och åt godis osv och sen kom Duc. Senare skjutsade han mig till Vanesa där Amanda och Nenne var. Vi satt och pratade osv. Sen gick vi till Thang där det var folk, så då blev det fest igen enda tills 5 inatt, dessutom fyllde/fyller jag år idag så vi firade mig lite. 
 
Imorse vaknade jag av att mamma, Noah, Lina och Johan kom med mina presenter osv. Nu städar jag och väntar på att Duc ska komma hit and celebrate me haha.
 
 

Skola

| Postat i: Vardag
0
Idag var jag i skolan, kändes skönt att vara tillbaks. Så dagen har bestått av skola och gym som jag nyss kom hem från. Är inte frisk ännu, men kunde inte hålla mig från att gymma. Känns dock verkligen av att jag haft/har körtelfeber, kände mig i mycket dåligare skick och svagare än förut. Nu ska jag äta en blodgrape och kolla Weeds!

Fortfarande hemma från skolan

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Vaknade nyss. Är fortfarande sjuk så är hemma från skolan. Igår var Duc hos mig på dagen, vi kollade film och pratade. Sen då han åkte bara låg jag i sängen och kollade serie. Nu ska jag göra detsamma hela dagen och försöka bli frisk.

Still sick

| Postat i: Vardag
1
Hej! Vaknade upp i morse och är fortfarande sjuk, antar att jag har körtelfeber igen eftersom att jag varit sjuk i 7 dagar och det blir inte bättre och symtomen är lika som då jag hade körtelfeber. Ska till hvc imorgon igen. Måste stanna hemma från skolan en dag till imorgon. Missar så himla mycket och det är snart provvecka, kommer gå så himla dåligt i alla prov känns det som då jag missar så himla mycket nu.
 
 
 

Sämst att vara sjuk på en helg

| Postat i: Vardag
0
Oj vad kort jag såg ut på bilden haha. Är iallafall fortfarande lika jäkla sjuk som förut, känns som jag aldrig kommer bli frisk och pigg igen. Himla jobbigt. Så blir att stanna hemma igen ikväll!

Sjuk

| Postat i: Vardag
0
Har knppt sovit något inatt efter som att jag en sekund har haft allt för varmt och den andra frusit, hostat osv. Har hög feber och knappt något röst. Not so fun. Kommer antagligen vara tvungen att stanna hemma från skolan imorgon också.. Bilderna togs igår på morgonen, nu ser jag ungefär 1000 gånger tröttare ut än där.