Hooked on these kinds of documentaries

| Postat i: Vardag
0
 
Sedan jag var ganska liten hade jag ett intresse för att titta på liknande domkumentärer som denna ovan. Dokumentärer om människor med missbruk och dylikt. Det är så tragiskt hur det kan gå för människor, att det kan gå så himla långt att de bor ute på gatan där de tvingas vara med om hemska saker varje dag och hela deras liv kretsar kring att få dendär fixen av t.ex heroin för att klara av ännu en dag. Kan sitta hur länge som helst och kolla på sånahär dokumentärer.

Snart börjar sommarlovet på riktigt

| Postat i: Vardag
0
Snart börjar sommarlovet på riktigt och med det menar jag att jag faktiskt får lov från allt. Har ju jobbat på packeriet sedan skolan slutade och det tär värkligen på mina krafter, jobbar från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll 5 dagar i vecka. Imorgon är min fjärde vecka där klar och då har jag bara en vecka kvar. Ska jobba 5 veckor allt som allt då alltså. Ni förstår inte hur skönt det blir! Hela min kropp är helt slut av att lyfta tunga lådor osv så det kommer bli så skönt att få ledigt. Förstå mig inte fel, jag är jätte tacksam över att jag har ett jobb och tjänar egna pengar såklart. Men tänk att få sova länge på morgarna nu och faktiskt orka göra något om dagarna för efter jobbet orkar jag aldrig åka ut med vänner eller liknande. 
 
Imorgon direkt efter jobbet åker jag, mamma och Lina på vår traditionella sommar-shopping-resa till Helsingfors. Ska bo där på hotell i två dagar och shoppa och ha det mysigt. Det är alltid så kul!
 
Sen mina planer efter nästa vecka då jag blir ledig resten av sommarlovet är att åka och bo i Vasa hos Wiz lite. Har tänkt träna ganska mycket också med pappa eftersom att han också bor där i Vasa alltså, inte hos Wiz haha. Sen också festa, chilla, sola och bada (hoppas hoppas att det blir varmt och fint så att det går) och vara med vänner. Hoppas på ett bra lov! 
 

Makeup

| Postat i: Vardag
0
Någonting jag gärna skulle vilja spendera lite mer pengar i är bra smink. Hittar alltid så bra sminkborstar och olika ansiktsprodukter och smink jag skulle vilja ha, men jag köper aldrig. Maskara är ända jag köper typ, resten tar jag av mamma eller Linas gamla smink som snart är slut. Jag kommer mig inte till att köpa ordentligt smink eftersom att jag hellre spenderar det på kläder eftersom att det "syns" att man har nya kläder, men känns som om ingen ser att jag har ansträngd mig med ett läppstift för 40 euro eller en bronzer osv. Men ändå så får man ett mer felfritt resultat av smink av lite dyrare märken. Men det känns så onödigt på något sätt att spendera mycket pengar på smink. Dessutom går jag så ofta osminkad och till skolan använder jag bara maskara. Det är det som är så kul att jag tycker att det är roligt att sminka mig eller andra, men jag trivs inte med så mycket smink på mig själv. Men ska iallafall "investera" i lite nya sminkborstar, någon sorts contourer och en eyeliner. Så får jag experimentera lite. Kollar ju trots allt på beautygurus på youtube för kvällarna och vill ha allt deras smink så får väl börja lite smått. Känns säkert värt det efter då jag ser skillnaden på billigt smink och dyrare smink. Blir säkert mycket roligare att sminka mig också med bättre produkter!
 
 
 
 

Some random things about me

| Postat i: Vardag
0
- Jag avundar verkligen dem som kan ha godis/sötsaker hemma utan att äta upp dem direkt. Det är något jag verkligen inte klarar av, vet jag att något gott finns i hemmet frossar jag i mig det direkt.
 
- Något jag tycker dagens människor behöver mer av är ödmjukhet, alltså verkligen. Ja man ska säga sina åsikter såklart om saker och ting, men ändå inte sakna ödmjukhet, tycker det är jobbigt med personer som inte kan visa ödmjukhet utan bara vara så "hårda" i sina åsikter och slänga ur sig vad som helst, det är så otrevligt.
 
- Har sån himla kläd-inspiration just nu, finns så mycket jag vill köpa, tur att jag snart får min lön och ska till Helsingfors på shopping.
 
- Tycker fortfarande att det är jätte snyggt med enkla, stilrena gant tröjor osv, men känner att jag själv har kommit ur den stilen lite. Vill klä mig mer fritt och jag älskar "hippie-aktiga" plagg och "hipster-stilen" (shit vad löjligt det låter med hipster stilen hah, men vet inte hur jag ska förklara det med andra ord) för tillfället, so lovely.
 
- Älskar då folk man inte känner är öppna och liksom "tar kontakt" och gillar att lära känna nya människor lika mycket som jag.
 
- "Drunk thought. Instagram shows me who I truly want to hang out with." ← Hur sant är inte det haha?
 
endless summer nights

My weekend

| Postat i: Vardag
0
Åkte till Vasa i fredags med Lina efter jobbet, slutade jobbet kl 17.00 som vanligt typ. Hon skjutsade mig till Wiz och hon åkte hem till sig. Jag och Wiz hade inte träffats på mer än 3 veckor eftersom att han hade varit i Amsterdam, så på fredagen var vi nästan bara hos honom hela kvällen, bara tog det lugnt,våt osv. Träffade dock Bessu och Niina ett varv och var ut och körde. 
 
På lördagen gick vi in till stan ganska tidigt och shoppade med Lina, hittade nog några plagg. Vi åt också på Aschan. Sen gick jag och Wiz hem till honom och så somnade vi och sov i några timmar. Då vi vaknade gjorde vi oss snabbt klara och gick och träffade några vänner i stan. Och senare gick jag och Rafaela till Fontana och sen kom de andra också dit + my sis, Lovisa och Emilia. Så var med dem och dansade typ hela kvällen. Och sen på natten efter lite olika händelser vid fontana vandrade jag och Wiz hem och gick och la oss direkt. 
 
Söndagen åt vi bara godis och låg och kollade TV ända tills jag var tvungen att åka tillbaks till Närpes med Lina. Då skjutsade hon mig direkt till Lilligs villa där vi alla tjejerna var och firade Elin lite.
 

I love it

| Postat i: Vardag
1
Älskar dessa hår, så himla fint! Skulle själv vilja laga flätor som på andra och tredje bilden, men skulle nog inte våga.

Me I and myself

| Postat i: Vardag
3
 
 
 
 
 

Favorit

| Postat i: Vardag
0