My weekend

Åkte till Vasa i fredags med Lina efter jobbet, slutade jobbet kl 17.00 som vanligt typ. Hon skjutsade mig till Wiz och hon åkte hem till sig. Jag och Wiz hade inte träffats på mer än 3 veckor eftersom att han hade varit i Amsterdam, så på fredagen var vi nästan bara hos honom hela kvällen, bara tog det lugnt,våt osv. Träffade dock Bessu och Niina ett varv och var ut och körde. 
 
På lördagen gick vi in till stan ganska tidigt och shoppade med Lina, hittade nog några plagg. Vi åt också på Aschan. Sen gick jag och Wiz hem till honom och så somnade vi och sov i några timmar. Då vi vaknade gjorde vi oss snabbt klara och gick och träffade några vänner i stan. Och senare gick jag och Rafaela till Fontana och sen kom de andra också dit + my sis, Lovisa och Emilia. Så var med dem och dansade typ hela kvällen. Och sen på natten efter lite olika händelser vid fontana vandrade jag och Wiz hem och gick och la oss direkt. 
 
Söndagen åt vi bara godis och låg och kollade TV ända tills jag var tvungen att åka tillbaks till Närpes med Lina. Då skjutsade hon mig direkt till Lilligs villa där vi alla tjejerna var och firade Elin lite.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0