Snart börjar sommarlovet på riktigt

Snart börjar sommarlovet på riktigt och med det menar jag att jag faktiskt får lov från allt. Har ju jobbat på packeriet sedan skolan slutade och det tär värkligen på mina krafter, jobbar från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll 5 dagar i vecka. Imorgon är min fjärde vecka där klar och då har jag bara en vecka kvar. Ska jobba 5 veckor allt som allt då alltså. Ni förstår inte hur skönt det blir! Hela min kropp är helt slut av att lyfta tunga lådor osv så det kommer bli så skönt att få ledigt. Förstå mig inte fel, jag är jätte tacksam över att jag har ett jobb och tjänar egna pengar såklart. Men tänk att få sova länge på morgarna nu och faktiskt orka göra något om dagarna för efter jobbet orkar jag aldrig åka ut med vänner eller liknande. 
 
Imorgon direkt efter jobbet åker jag, mamma och Lina på vår traditionella sommar-shopping-resa till Helsingfors. Ska bo där på hotell i två dagar och shoppa och ha det mysigt. Det är alltid så kul!
 
Sen mina planer efter nästa vecka då jag blir ledig resten av sommarlovet är att åka och bo i Vasa hos Wiz lite. Har tänkt träna ganska mycket också med pappa eftersom att han också bor där i Vasa alltså, inte hos Wiz haha. Sen också festa, chilla, sola och bada (hoppas hoppas att det blir varmt och fint så att det går) och vara med vänner. Hoppas på ett bra lov! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0