Some random things about me

- Jag avundar verkligen dem som kan ha godis/sötsaker hemma utan att äta upp dem direkt. Det är något jag verkligen inte klarar av, vet jag att något gott finns i hemmet frossar jag i mig det direkt.
 
- Något jag tycker dagens människor behöver mer av är ödmjukhet, alltså verkligen. Ja man ska säga sina åsikter såklart om saker och ting, men ändå inte sakna ödmjukhet, tycker det är jobbigt med personer som inte kan visa ödmjukhet utan bara vara så "hårda" i sina åsikter och slänga ur sig vad som helst, det är så otrevligt.
 
- Har sån himla kläd-inspiration just nu, finns så mycket jag vill köpa, tur att jag snart får min lön och ska till Helsingfors på shopping.
 
- Tycker fortfarande att det är jätte snyggt med enkla, stilrena gant tröjor osv, men känner att jag själv har kommit ur den stilen lite. Vill klä mig mer fritt och jag älskar "hippie-aktiga" plagg och "hipster-stilen" (shit vad löjligt det låter med hipster stilen hah, men vet inte hur jag ska förklara det med andra ord) för tillfället, so lovely.
 
- Älskar då folk man inte känner är öppna och liksom "tar kontakt" och gillar att lära känna nya människor lika mycket som jag.
 
- "Drunk thought. Instagram shows me who I truly want to hang out with." ← Hur sant är inte det haha?
 
endless summer nights

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0