Dagens

| Postat i: Vardag
0
 

Two things two look forward to

| Postat i: Vardag
1
Alanya om 25 dagar. Det är nog det jag ser mest framemot!
 
 Rockoff på mariehamn i sommar.
 
 

!

| Postat i: Vardag
0
 

Min lördag

| Postat i: Vardag
0
 
Ursäkta för att videon är fel vänd, men det var första gången jag gjorde en video med iphonen so thats why jag inte har så mycket skills haha.

Dagens outfit

| Postat i: Vardag
0
 

Våffeldagen

| Postat i: Vardag
0
 

Värt att kolla

| Postat i: Vardag
0
 

Thursday

| Postat i: Vardag
1
Jag och Duc idag i skolan. 
 
Imorse började jag skolan 10.25 eftersom att de 2 första lektionerna blev inställda på grund av att geografiläraren var sjuk. Det var goda nyheter det. Efter skolan åkte jag och tog ett passfoto som blev så himla fult alltså ni förstår inte hur ful jag var haha. Efter det åkte jag och köpte godis och nu ligger jag hemma i sängen. Ska stanna hemma idag och göra undan lite skolarbeten!

Reportage

| Postat i: Vardag
0
Efter skolan åkte jag hem ett varv, ca 45 min. Sen på 1h dans träning och efter det hem igen. Hemma har jag möblerat om i rummet och suttit 2 timmar i rad och skrivit ett reportage som ska vara inlämnat idag. Har iallafall lämnat in det nu och är ganska nöjd. Tror jag aldrig lagt ner så mcyket tid på något som har att göra med skolan så detta måste ju bara bli toppen haha. Nu ska jag bara ligga i sängen och kanske kolla serie tills jag somnar. Imorgon blir det skola igen, full dag och efter skolan 2h dansträning.. Sen är planerna att gå ut på långpromenad med mamma typ. Hinner typ inget annat än att vara hemma eller träna nu förtiden på vardagarna, har ganska jobbig period i skolan, men nästa blir lättare. Gonatt, bloggar mer imorgon!
 
 

Saker ni kanske inte visste om mig

| Postat i: Vardag
0
- Jag måste ha omväxling hela tiden när det gäller nästan allt. Blir så fort trött på saker och börjar känna mig rastlös om jag alltid har samma "rutin". Därför har jag varit med i så många olika sporter osv för jag tröttnar alltid och måste byta.
 
- Tycker inte om att ha saker jag måste göra, fast jag kan tycka om de sakerna jag måste göra så blir det så mycket tråkigare om jag liksom måste göra det vid en viss tidpunkt osv.
 
- Lyssnar typ bara på housemusik och det bästa som finns är då man hittar en ny låt med sjukt bra drop. 
 
- Har grymma humörsvängingar. Ibland kan jag vara världens gladaste, men helt plötsligt kan jag blir världens mest lessna/arga/sura.
 
- När jag är arg har jag svårt att kontrollera vad jag säger/gör.
 
- Känner mig stressad nästan hela tiden nu vilket jag inte brukar göra eftersom att jag alltid brukar ta allt så chill och bara som de kommer.
 
- Hatar då folk har för höga krav på mig, det gör mig så omotiverad till allt.
 
- Vill gärna sköta saker själv utan att någon säger till mig vad jag ska göra.
 
- Saknar väldigt mycket att ha en person jag kan åka till när jag vill och som jag aldrig tröttnar på och som aldrig tröttnar på mig.
 
- Ser så himla mycket framemot resan till Alanya, inte tänka på skola eller något utan bara njuta en hel vecka i värmen med personer jag älskar.
 
 
 

Alanya

| Postat i: Vardag
0Lördagen

| Postat i: Vardag
0
På lördagen vaknade jag och Lina ganska tidigt. Hon gjorde frukost åt oss och sen fixade vi oss och gick in till stan. Köpte ett par rosa byxor, behövde ett par lite finare byxor så. Åt och fikade osv. Sen hann jag nätt och jämt till bussen som åkte till Närpes. Åkte hem och duschade osv och sen till Amanda på förfest med girlsen. Sen på fest till vargholmen, var en riktigt kul kväll!
 
 

Vasa i fredags

| Postat i: Vardag
4
 

Dance dance

| Postat i: Vardag
1

Prommis

| Postat i: Vardag
0
Tog en promed men mami, från oss till Näsby. Så himla mycket roligare att vara ut på promenader och länkar nu i detta fina vår väder.
 
 

Dans efter skolan

| Postat i: Vardag
0
Idag åkte jag Simona och Lillig till gymnasiesalen och dansade efter skolan. Slängde ihop en dans på 15 min typ och dansade den, plus att vi bara freestylade före typ. Så dansade i ungefär 1,5 h. Roligaste dansträningen någonsin. Så roligt då man får dansa det man älskar och får bestämma själv osv. 
 
 

Bra helg

| Postat i: Vardag
1
I fredags åkte jag och Vanesa till Deima. Satt och pratade, rökte vattenpipa osv. Sen kom the guys och vi fortsatte att röka vattenpipa, började kolla någon film och bara chillade. Åkte hem halv 3 tiden och gick direkt och sov för jag skulle på dansträning kl 11 på lördagsmorgonen. Hade nästan 4 timmars träning, men det var kul. Sen på kvällen åkte jag Simona och Amanda till en villa. Var folk där och sen kom också Elin och Nenne. Gjorde allt möjligt haha. 
Har iallafall haft en jätte bra helg! Nu ligger jag i sängen och är lat, men ska snart på pizza me la familia och sen tänkte jag ut och springa i det fina vädret.
 
 

Snart helg

| Postat i: Vardag
0
Alltså varför gör jag alltid duckface haha? 
 
Idag var vi och skidade slalom med skolan, eller jag körde snowboard. Var ganska kul dag faktiskt. Sen då jag kom hem tränade jag lite och senare på kvällen åkte jag till Duc och pluggade lite matte. Nu bara sitter jag och lyssnar på musik och sånt.

Tisdag

| Postat i: Vardag
0
Hejsan! Idag var jag i skolan som vanligt. Har ganska jobbig period och är redan skoltrött. Då jag kommer hem från skolan låtsas jag som att jag inte ens går i skolan vilket inte är så bra med tanke på läxor och sånt. Måste bli mer motiverad.. Anyway så efter skolan åkte jag till Duc och var där tills mamma slutade jobbet och hämtade mig. Sen hem. Och nu på kvällen har jag varit på gymmet (första gången sen jag var sjuk i en vecka) med Amanda och Nenne.

Outfit

| Postat i: Vardag
0
 
 

Vasa

| Postat i: Vardag
0
Har varit i Vasa hos Lina nästan hela sportlovet, från onsdag-lördag. Hjälpte henne att flytta in i hennes nya fina lägenhet i stan första dagen. Sen åt vi godis och kollade serie på kvällen. På torsdagen gick vi på stan och shoppade lite och sen på kvällen var vi till Omalleys och satt och pratade med lite folk och sånt. På fredagen kom mamma till Vasa och vi gick på stan och shoppade mera. Sen for vi på middag till Amarillo. På kvällen var vi hos Lina och bara myste. På lördagen gick vi på stan och shoppade igen tills jag och mamma åkte hem tillbaks till Närpes.
 
 

Yesterday

| Postat i: Vardag
0