Perfect

| Postat i: Vardag
1
 

Nostalgisk

| Postat i: Vardag
0
Just nu lyssnar jag på repeat på Eva Cassidys gamla låtar. Påminner mig om då jag var mindre och brukade lyssna på dem.
 
 
 
 
 

Provvecka

| Postat i: Vardag
2
Har provvecka just nu. Den började igår då jag hade mitt första prov och sista proven blir skriva på onsdag, men då har jag inget prov att skriva så jag kommer vara ledig onsdag och torsdag nästa vecka vilket är väldigt skönt. Imorgon har jag tyska prov, har knappt läst något, har ingen motivation och kan inte koncentrera mig. Märks verkligen nu i gymnasiet att jag gled på en räkmacka i högstadiet och inte pluggade, men gick ut med 8or, 9or och till och med en 10a på betyget och att jag var van med att ha det så bekvämt. Nu i gymnasiet är man faktiskt tvungen att plugga och det är inte min starka sida för jag har absolut noll tålamod när det kommer till det. 
 
Hur som helst så idag skrev jag ett engelska prov och efter det åkte jag och handlade jordgubbar och choklad. Gjorde chokladdoppade jordgubbar då jag kom hem och satte mig i soffan och kollade tv. Sen gick jag ut i solen och läste lite på tyskan, lyssnade på musik och bara tog det lugnt. Nu på kvällen har jag suttit och kollat flera avsnitt av "Extreme couponing" som är mitt nya favoritprogram haha. Ska fortsätta med det nu och sen sova.
 
 

Japp

| Postat i: Vardag
0

Livet just nu

| Postat i: Vardag
0
Livet för mig just nu. Det klarnar mer och mer, blir bättre dag för dag. Visst vissa dagar är sämre och vissa bättre, men för vem är det inte så? Vissa dagar tänker jag tillbaks för mycket och undrar om jag gjorde helt fel val, men för det mesta försöker jag att bara blicka framåt. Jag saknar fortfarande vissa saker och personer, eller i singularis kanske jag borde skriva, person. Men det är klart och så kommer det säkert alltid vara. 
Nu är det som det är och jag kan inget annat än att tänka att det är meningen att det ska vara såhär som det är nu, för det går absolut inte att ändra på längre. Det jag ångrar mest är på vilket sätt saker och ting blev såhär, att en viktig person blev sårad under tiden saker och ting blev såhär. Jag kunde ha hanterat allt på ett annat sätt, det vet jag, men det går heller inte att ändra på längre. Men det är det jag borde gjort annorlunda. Jag har iallafall lärt mig att vilken status man än har med en person så ska man aldrig hålla saker hemliga från dem, även fast man själv kanske tänker att jag behöver inte berätta om det här för jag är inte din på det sättet längre. Under det senaste halvåret har jag lärt mig mycket iallafall. Tur att jag är en väldigt omställbar person för något stort har verkligen ändrats. Men pågrund av att jag vet att det är bäst att blicka framåt och sträva efter något nytt gott istället för att blicka bakåt och vara ledsen så kan jag nu säga att jag mår bra. För det tjänar inget på att sakna någon på det sättet som inte saknar mig en sekund längre. Som jag sa vissa dagar är sämre och vissa bättre. Men jag är lycklig det är jag, för det är mitt mind set on, att vara lycklig och det är jag. 
 
changes come with the passage of time...

Om helgen

| Postat i: Vardag
0
Tog bussen till Vasa i fredags direkt efter skolan, steg av vid busstation och vandrade till Wiz. Minns inte riktigt vad vi gjorde i fredags, men inget speciellt tror jag. Satt iallafall på balkongen, smoked vattenpipa och chillade. Han gjorde mat och vi åt. Typ det, var iallafall inte alls ut ur lägenheten ens haha. Tror vi satt på balkongen tills 7 på morgonen typ. Lördagen vaknade vi ganska tidigt, men steg upp sent ändå. Gjorde oss klara sen och gick in till stan, satt på aschan. Sen träffade vi några och bestämde att vi skulle vara hos dem på kvällen. Blev så att vi först satt i Hoviska och på strampen en stund, sen ett varv via Olympia och senare åkte vi på Reggaejam till Brando. Där var det iallafall jätte kul och massa folk. Dansade i princip hela kvällen. Söndagen var jag sjuk först, but it got better. Så vi var in till stan en stund med Lina och åt. Sen hem igen och gjorde mera mat och sånt. Tog bussen hem till Närpes kl 21 på kvällen. Var som sommar hela helgen så det var jätte skönt!
 
Random bilder från helgen.

.

| Postat i: Vardag
0
 

.

| Postat i: Vardag
1
Soo I have a confession. Inte riktigt en confession kanske, men något jag tänker på hela tiden nu och vill göra. Jag skulle vilja sälja typ alla kläder jag har och helt byta ut min garderob. Jag är helt enkelt trött på min stil, även fast det är en ganska lätt att bara slänga på mig en av mina ganttröjor, ett par jeans och mina johnnybulls eller converse. Inte alltid så jag klär mig, men det är liksom lättast. Men jag känner att min stil på något sätt inte klickar med min personlighet, kan man säga så? Det kan dock vara ganska kul ibland för jag tror att personer ofta förknippar hur en person klär sig med hur personen beter sig och hur hens personliget är och jag har ofta hört att folk trott att jag har varit en "konservativ" snobb innan de pratat med mig eller liknande haha (ppl kom ihåg att inte ha förutfattade meningar om en person innan ni träffat/lärt känna denne). Men iallafall så har jag så mycket inspiration just nu och vill köpa massa nya kläder och sälja mina gamla, but lets see, maybe I will. 
 
 
-αωsσмe. . . - Zdjęcia użytkownika -αωsσмe. . . | via Facebook
My love Rih.

Alanya video

| Postat i: Vardag
4
 
Gjorde en video på videofyme av alla videor jag filmade i Alanya. Dock hade jag inte filmat dem via videofyme och hade filmat med telefon fel väg så därför är videon så smal vilket är synd, men funderar att göra en video på datorn med både filmer och bilder sedan.

Flumminlägg

| Postat i: Vardag
1
En sak jag har tänkt på, eller tänker ofta på är hur jag vill leva mitt liv och jag har kommit fram till hur jag skulle vilja att det skulle vara. Jag skulle vilja att man skulle ha typ 10 liv så att man i varje liv skulle kunna prova på olika livsstilar. Så att man alltid är samma person i varje liv och föds på samma ställe och i samma familj, men man gör helt olika val i alla liv. Då skulle man inte behöva stressa över framgång och sånt för att man bara har ett liv. Då skulle man i något liv kunna efter grundskolan inte plugga mer utan man hoppar av flyttar någonstans med roliga vänner och jobbar (så att man har råd med partylivet haha) och bara lever livet den tid man inte jobbar. Då skulle man kunna resa runt till olika länder och åka på massa festivaler, rave, pröva massa olika saker och inte oroa sig för skolan utan bara ta dagen som den kommer, leva ett riktigt hipsterliv haha. Tänk vad nice att göra det och veta att jaa i nästa liv ska jag skaffa en bra utbildning få en säker framtid och bli rik och skaffa en familj och leva det livet. Thats how i want it to be. 
För ibland känner jag bara att jag vill hoppa av gymnasiet och flytta till egen lägenhet osv... You now the drill. Men nej det kan jag inte för jag vill endå ha den framgångsrika framtiden och hela det paketet. Men då måste jag jobba för det just nu, det vet jag, men det känner jag inte för för nu är jag ung och känner för att göra andra saker haha. And thats how life works! Men skulle det vara på mitt sätt så skulle jag ha flera liv och leva alla de liven olika, eller först pröva på olika liv och se vilket jag trivs bäst med och sen leva de livet igen i de andra liven. Gosh vilket flummigt inlägg, men håller ni inte med om att det låter bra? 
Nu ska jag gå tillbaks till hur mitt liv ser ut in i veckorna och läsa dedär 160 sidorna i samhällsboken tills provet vi har imorgon. För att stadga mitt liv till framtiden alltså haha.
 
3. This