Flumminlägg

En sak jag har tänkt på, eller tänker ofta på är hur jag vill leva mitt liv och jag har kommit fram till hur jag skulle vilja att det skulle vara. Jag skulle vilja att man skulle ha typ 10 liv så att man i varje liv skulle kunna prova på olika livsstilar. Så att man alltid är samma person i varje liv och föds på samma ställe och i samma familj, men man gör helt olika val i alla liv. Då skulle man inte behöva stressa över framgång och sånt för att man bara har ett liv. Då skulle man i något liv kunna efter grundskolan inte plugga mer utan man hoppar av flyttar någonstans med roliga vänner och jobbar (så att man har råd med partylivet haha) och bara lever livet den tid man inte jobbar. Då skulle man kunna resa runt till olika länder och åka på massa festivaler, rave, pröva massa olika saker och inte oroa sig för skolan utan bara ta dagen som den kommer, leva ett riktigt hipsterliv haha. Tänk vad nice att göra det och veta att jaa i nästa liv ska jag skaffa en bra utbildning få en säker framtid och bli rik och skaffa en familj och leva det livet. Thats how i want it to be. 
För ibland känner jag bara att jag vill hoppa av gymnasiet och flytta till egen lägenhet osv... You now the drill. Men nej det kan jag inte för jag vill endå ha den framgångsrika framtiden och hela det paketet. Men då måste jag jobba för det just nu, det vet jag, men det känner jag inte för för nu är jag ung och känner för att göra andra saker haha. And thats how life works! Men skulle det vara på mitt sätt så skulle jag ha flera liv och leva alla de liven olika, eller först pröva på olika liv och se vilket jag trivs bäst med och sen leva de livet igen i de andra liven. Gosh vilket flummigt inlägg, men håller ni inte med om att det låter bra? 
Nu ska jag gå tillbaks till hur mitt liv ser ut in i veckorna och läsa dedär 160 sidorna i samhällsboken tills provet vi har imorgon. För att stadga mitt liv till framtiden alltså haha.
 
3. This

Kommentarer
Postat av: A

Man hinner med allt det där om man vill. Jag tycker många unga har så himla bråttomt att bli "gamla", tycker det är så många som skaffar hus och familj redan vid 25, och visst, det är klart att man ska göra det om det är så man vill ha det. Men det är nått jag aldrig kommer göra, eftersom jag vill leva och vara ung så länge jag vill, och SEN koncentrera mig på jobb och framgång :) detta är min åsikt...

2014-05-05 @ 20:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0